Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Δίωξη σε Ιωνικό και Εθνικό


Η ΠΑΕ Καλλιθέα κλήθηκε ως μάρτυρας να καταθέσει για τις υποθέσεις του Ιωνικού και του Εθνικού, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε στις δύο τελευταίες ομάδες αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας.

Ως μάρτυρας κλήθηκε η ΠΑΕ Καλλιθέα για τις υποθέσεις με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες του Ιωνικού και του Εθνικού, καθώς ο Εισαγγελέας άσκησε αυτεπάγγελτα ποινικές διώξεις στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

"Κατόπιν των καταγγελιών που υπέβαλλε η ομάδα μας προ τριών μηνών σε όλες τις αρμόδιες αρχές του κράτους και του ποδοσφαίρου για τα πλαστά έγγραφα (φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες) που κατέθεσαν η ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Εθνικός προκειμένου να πραγματοποιήσουν μετεγγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, σήμερα με επίσημη κλήση ο Εισαγγελέας κάλεσε την ομάδα μας να καταθέσει ως μάρτυρας, καθώς τους ασκήθηκε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, η Καλλιθέα προπονήθηκε την Πέμπτη στο Δημοτικό Στάδιο και την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση τον Βύζαντα Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου