Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ήρθε για υπογραφές ο Χουτ


Διαδικαστικού χαρακτήρα φαίνεται ότι είναι η ολοκλήρωση της έβδομης φετινής μεταγραφής του ΠΑΣ, αφού αυτό που απομένει για την ολοκλήρωσή της είναι οι υπογραφές των συμβολαίων.

Ο Ρόναλντ Χουτ, λοιπόν, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (10/7) στα Γιάννενα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους Ηπειρώτες.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός θα περάσει τη Δευτέρα από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο.

Η μεταγραφή θεωρείται  κλεισμένη, οπότε καλύφθηκαν και τα κενά στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρόναλντ Χουτ γεννήθηκε στις 30-10-1989, έχει ύψος 1.87, είναι στόπερ και το 2007 είχε ενταχθεί στην ομάδα νέων της Λίβερπουλ. Τη σαιζόν 09-10 ήταν στην Βιτσέντσα και φέτος με την Τακουάρι είχε 31 συμμετοχές. Είναι μια εξαιρετική για τον ΠΑΣ Γιάννινα περίπτωση και η απόκτησή του είναι πραγματικά επιτυχία.

Από εκεί και πέρα, οι Γιαννιώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση επιθετικού, εξετάζοντας τόσο την περίπτωση του Φρεντ Μπένσον της Βάαλβαϊκ, όσο και του Αντριάν ντε Λεόν της Ροζάριο Σεντράλ.

Όσο για τα σενάρια περί επιστροφής του Τάσου Πάντου στον Ολυμπιακό, πηγές του ΠΑΣ ανέφεραν ότι επίσημα δεν υπήρξε καμία τέτοια πρόταση στην ομάδα.

Τέλος, ανακοινώθηκε η αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι και στην οποία δεν μετέχουν ο Σκούφαλης και ο Σικαλιάς.

Αντίθετα, ο Βάντερσον θα είναι ανάμεσα στους 27 ποδοσφαιριστές που θα εγκατασταθούν στο αθλητικό κέντρο της Πιερίας, όπου και θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κηπουρός, Φέγκρους, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Βάντερσον, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Γιάκος, Βατσής, Τσάνης, Κειτά, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Βίλα, Λίλα, Μαργαρίτης, Γεωργίου, Τζάνης, Κυριάκος, Παππάς, Ιωάννου, Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου