Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ξανά στον Πειραιά ο Πάντος


Ορατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Τάσου Πάντου στον Ολυμπιακό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports.

Ο 35χρονος αμυντικός υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εντούτοις είναι πολύ πιθανό να μην το εξαντλήσει αφού βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να υποδεχτεί και πάλι στους κόλπους της έναν από τους πλέον σημαντικούς παίκτες που πέρασαν από τον σύλλογο την τελευταία δεκαετία και να του προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επαφή των δύο πλευρών έγινε χθες (09/07) το βράδυ και ο Πάντος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στον 35χρονο αμυντικό, αφού καταλαβαίνουν ότι η σχέση του παίκτη με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερη.

Ήδη στα Γιάννενα μπήκαν σε φάση αναζήτησης του αντικαταστάτη του Πάντου και όταν βρεθεί αυτός τότε θα λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού. Αυτομάτως, θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του Πάντου στον Πειραιά, όπου πέρασε μια υπέροχη επταετία γεμάτη τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου