Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εντατικοί οι ρυθμοί στον ΠΑΣ


Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι. Συμφωνία των "κυανόλευκων" με τον Κουέβας.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι Πιερίας, καθώς το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε διπλή προπόνηση.

Στην πρωινή προπόνηση βαρύτητα δόθηκε στην φυσική κατάσταση με υψηλής έντασης αερόβια γυμναστική. Στο απογευματινό πρόγραμμα οι παίκτες ασχολήθηκαν με μπάλα και με ασκήσεις τεχνικής.

Ο γυμναστής τερματοφυλάκων κ. Χρήστος Τσελιόπουλος μαζί με τους Κηπουρό, Φέγκρους και Ταμπάση πραγματοποίησαν το δικό τους πρόγραμμα με ασκήσεις ταχύτητας, αντίδρασης και χτυπήματα με τα πόδια.

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Στεφάν Ντεμόλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει μια προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού έχουν ρεπό.

Από εκεί και πέρα, παίκτης του ΠΑΣ θα πρέπει να θεωρείται ο Έκτορ Λουίς Κουέβας. Η διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του, τη Μπελγκράνο και, όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, θα βρίσκεται στα Γιάννενα την Κυριακή (17/07).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου