Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ντεμόλ: «Επιθετικά στη Super League»

Τα πλάνα του Στεφάν Ντεμόλ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία

Ως προεδρικό δώρο χαρακτήρισε ο Στεφάν Ντεμόλ την πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Βέλγος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Super FM 104,3» και υποστήριξε ότι θέλει ακόμα δύο μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της προετοιμασίας:
«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Θέλω να πω, όλα πήγαιναν και πέρυσι πολύ καλά. Είναι μία νέα αρχή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος».

Για το πώς κρατά τους παίκτες του σε εγρήγορση:
«Ήμουν και εγώ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 17-18 χρόνια και μετά από μερικές ημέρες γνωρίζω ότι θέλουν να παίζουν φιλικά παιχνίδια. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, αλλά βρίσκουμε τις λύσεις μέσα από τις προπονήσεις».
 
Για τις ελλείψεις του ρόστερ:
«Σίγουρα θέλουμε δύο με τρεις μεταγραφές. Έναν σέντερ φορ και έναν αμυντικό. Αν μετά δούμε ότι υπάρχουν κενά στο ρόστερ, τότε θα κινηθούμε ανάλογα στις δύο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπακαγιόκο:
«Ισως την επιστροφή του Μπακαγιόκο να τη χαρακτήριζα ένα δώρο από τον πρόεδρο».

Για την παρουσία πολλών νέων παικτών στο ρόστερ:
«Δεν αλλάξαμε την περσινή φιλοσοφία. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ομάδα και να πετύχουμε στόχο μας. Θέλω να υπάρχουν στο ρόστερ και νέοι παίκτες που θα παλέψουν για να μπουν αποστολή και μετά στην ενδεκάδα. Αυτή ήταν η συμφωνία με τον πρόεδρο από την αρχή. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΣ δεν είναι από τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις στο ποδόσφαιρο. Ετσι, θα δώσουμε ευκαιρία σε νέα παιδιά ελπίζοντας ότι θα την αρπάξουν από τα μαλλιά και θα παίξουν».

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να αντέξει στη Super League με νέους ποδοσφαιριστές:
«Δεν ξέρω για τις άλλες ομάδες, αλλά για τα Γιάννενα ίσως. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο βασικός να μείνουμε στην κατηγορία και ο επόμενος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας το σχέδιο που έχουμε κάνει».

Για το αν θα παίζει ο ΠΑΣ 4-3-3 και την επόμενη σεζόν:
«Ίσως ναι, ίσως όχι. Το σύστημα εξαρτάται από τον αντίπαλο. Ίσως το σχήμα να είναι αυτό, 10 μέτρα πιο πίσω ή πιο μπροστά. Η φιλοσοφία είναι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και ψηλά».

Για την κριτική που δέχτηκε πέρυσι ότι δεν είχε plan B στα συστήματα:
«Δεν καταλαβαίνω το plan B. Είχαμε πολλές λύσεις, οι οποίες δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν για αρκετούς λόγους».

Για την ευχή που κάνει:
«Ελπίζω να κάνουμε μία πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Θα δώσει αυτοπεποίθηση σε όλους. Επίσης θέλουμε τους οπαδούς κοντά μας, γιατί όλα τα ματς είναι σημαντικά και είναι καλύτερο να παίζουμε με 12 παίκτες παρά με 11».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου