Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Διαγόρας-ΟΦΗ 1-2


Ο ΟΦΗ νίκησε και τον Διαγόρα με 2-1 στη Νέα Σμύρνη για την τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League παίρνοντας και τυπικά την πρώτη θέση στην βαθμολογία και την άνοδο στην Superleague μετά από δύο χρόνια.

Στην Superleague και τυπικά ανήκει από το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΦΗ, ο οποίος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Football League, επικράτησε με 2-1 του Διαγόρα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με τα γκολ των Παπουλή και Ρούσεφ πήρε την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία με 18 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Διαγόρας αναδείχθηκε τέταρτος με μόλις έναν βαθμό.

Η ομάδα της Κρήτης η οποία θα βρίσκεται την Τρίτη στην βάση της, αναμένεται να κάνει αγώνα φιέστα, προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της, την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία μετά από δύο χρόνια.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ    18
2. Λεβαδειακός    15
3. Δόξα Δράμας     6
4. Διαγόρας    1

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/ Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Δημητριάδης (Καστοριάς), Κουρομπίλια (Καρδίτσας).

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Τύρελης (78' Μανώλαγκας), Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος (83' Χατζημανώλης), Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος (87' Καραγιάννης).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς (80' Ρόβας), Ζαχαράκης, Ρούσεφ (88' Καμπάνταης), Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ, Κατσικογιάννης, Τάντιτς (73' Βερόν).

Κίτρινες κάρτες:

Σκόρερ: Χατζηκοσμάς (77', Διαγόρας)-Παπουλής (58', ΟΦΗ), Ρούσεφ (72', ΟΦΗ)

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος

Λίγες ήταν οι φάσεις που έγιναν από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10ο λεπτό ο Παπουλής για τον ΟΦΗ από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Διαγόρας απάντησε στο 19', όταν ο Φράγκος βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία, καθυστέρησε να σουτάρει και ο Κασμερίδης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα.

Στο 31', ο Παπουλής έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Τυρέλης έπεσε και μπλόκαρε εντυπωσιακά την μπάλα. Στο 39' από το σουτ του Κάλαϊτζιτς η μπάλα έφυγε άουτ και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

"Καθάρισε" στο δεύτερο

Ο αγώνας μπορεί να ήταν τυπικός, ωστόσο ο ΟΦΗ ήθελε να τελειώσει αυτή τη διαδικασία με νίκη και για το λόγο αυτό μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος.

Στο 47', από το σουτ του Ρούτσεφ η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 58', ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ρούσεφ έκλεψε την μπάλα από τους παίκτες του Διαγόρα, έδωσε στον Παπουλή και αυτός μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ συνέχισε την πίεση και στο 72', κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν μετά από πλασριστή εκτέλεση κόρνερ του Ουκάρ στον Τάντιτς ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ ο Τυρέλης έδιωξε και ο επερχόμενος Ρούσεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το Διαγόρας-ΟΦΗ 0-2.

Ο Διαγόρα, πάντως ήθελε και αυτός να σημειώσει ένα τέρμα και το κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα (77'), όταν ο Χατζηκοσμάς μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 1-2 για τους Ροδίτες.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, δεν άλλαξε κάτι και ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 2-1, επιστρέφοντας έτσι στην Superleague, μετά από δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου