Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Υποχώρηση με εγγυήσεις για ΑΕΛ και Πανσερραϊκό


Απέσυραν τα ασφαλιστικά μέτρα ΑΕΛ και Πανσερραϊκός. Εγγυήσεις από την ΕΠΟ ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με Δόξα και Λεβαδειακό.

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, αφού ΑΕΛ και Πανσερραϊκός απέσυραν το δικόγραφο και θα επανέλθουν με νέα αίτηση αναίρεσης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ είτε την Παρασκευή είτε την Δευτέρα!

Όλα αυτά συνέβησαν μετά από εγγυήσεις που έλαβαν οι δυο ομάδες από την ΕΠΟ πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας να παίρνουν μέρος, μέχρι τουλάχιστον να αποφασιστεί από την ΕΠΟ τι μέλλει γενέσθαι.

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει νέα συνεδρίαση στην οποία θα αποφασίσει με ποια νομοθεσία θα γίνει η αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ενώ μετά θα πρέπει να γίνει ΔΣ της Superleague και νέα κλήρωση για να αντικατασταθούν οι δυο ομάδες (ίσως δούμε ξανά το ομάδα Α και ομάδα Β).

Εκτός από όλα αυτά θα πρέπει να συνεδριάσει και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να αποφασίσει αν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.    

Απορούν στην ΑΕΛ

Όσον αφορά την υπόθεση με το Διαιτητικό Δικαστήριο και την αίτηση αναίρεσης της απόφασης της επιτροπής εφέσεων η ΑΕΛ έκανε αίτηση την Δευτέρα το πρωί και την Τρίτη το απόγευμα η ΕΠΟ δημοσιοποίησε το σκεπτικό.

Όπως ήταν λογικό η πλευρά των βυσσινί ζήτησε αναβολή της διαδικασίας έτσι ώστε να μελετηθούν τα νέα στοιχεία τα οποία θα έπρεπε να συμπεριληφθούν στην υπόθεση (προέκυψαν τα νέα στοιχεία δηλαδή). Αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό κι έτσι αποφασίστηκε να αποσυρθεί το δικόγραφο.

Όπως είπαμε και στην αρχή όμως θα γίνει νέο αίτημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο και πλέον οι δυο ομάδες περιμένουν πότε θα εξεταστεί η υπόθεση. Τέλος να αναφέρουμε πως αποσύρθηκαν από τα πολιτικά δικαστήρια.

Έχει και συνέχεια...

Εν το μεταξύ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα κάνουν ασφαλιστικά μέτρα με σκοπό να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έστειλαν φακέλους Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας

Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας έστειλαν τους φακέλους τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ηρακλή.

Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας έστειλαν τους φακέλους τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λείπουν κάποια έγγραφα, όμως θα τους δοθεί διορία για λίγες ημέρες.

Μέσα σε όλα εκδικάστηκε και η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ηρακλή, ο οποίος ζήτησε την επανεξέταση της απόφασης για υποβιβασμό. Η απόφαση βγει λογικά την Παρασκευή. Σε περίπτωση που δικαιωθεί το πρωτάθλημα είναι στον αέρα, αφού η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης δεν θα είναι σίγουρη.

Μάλιστα άνθρωποι του Αστέρα πήγαν στο Δικαστήριο για να παραστούν, αλλά δεν έγιναν δεκτοί. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχουμε περισσότερα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, αλλά πλέον ίσως δεν γίνει ούτε το ματς του Αστέρα!

1 σχόλιο:

  1. Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ ήταν παρών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όταν εκδικάζονταν η υπόθεση του ΟΦΗ;
    Και αν όχι, γιατί παραστάθηκε στις σημερινές υποθέσεις του Ηρακλή, της Λάρισας και των Σερρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή