Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Επανέρχεται για Λούα Λούα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άγιαξ της Ηπείρου, έκαναν και πάλι στροφή στον Κονγκολέζο επιθετικό, ο οποίος φέρεται να έχει μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις του.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», θέλει έναν επιθετικό της κλάσης του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα, προκειμένου να πείσει τον Κονγκολέζο να δεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει.

Ο παίκτης, έχει δώσει τα χέρια με τον Αντρέα Παντελή, έτσι ώστε να μετακινηθεί στον Ηρακλή. Το θέμα είναι πως η συμφωνία αυτή ισχύει μόνο στην περίπτωση που ο «γηραιός» αγωνιστεί στην Super League.

Μετά την… ανακοίνωση της Λίγκας, η οποία ξεκαθαρίζει πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο, χωρίς να υπολογίζει τον Ηρακλή στις ομάδες της, οι άνθρωποι του ΠΑΣ ξεκίνησαν… νέα μάχη για την απόκτηση του παίκτη, με αποτέλεσμα τίποτα να μην μπορεί να αποκλειστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν αποκλείεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

1 σχόλιο:

  1. Στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Καβάλα να πάνε, μπας και πάρουνε κανένα καλό παίκτη!!!! και να μην κοιτάνε τα ΚΑΠΗ και τα γερασμένα άλογα. Σημασία σήμερα έχει να έχεις καλούς παίκτες, αλλά νέους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή