Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Χριστοβασίλης: "Και του χρόνου εδώ"


Με κάθε επισημότητα, αλλά και σημαντική καθυστέρηση έγινε η παρουσίαση της νέας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. "Και του χρόνου εδώ", το μήνυμα Χριστοβασίλη.

Το καλό πράγμα, λένε, αργεί να γίνει. Ισως αυτό είναι μια εξήγηση της καθυστέρησης που υπήρξε στην έναρξη της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία άρχισε μια ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη (21.10).

Το παρών στην εκδήλωση της Πέμπτης έδωσε σύσσωμη η ομάδα του "Αγιαξ της Ηπείρου", με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Χριστοβασίλη να μιλά στους παρόντες φιλάθλους και να τους καλεί να στηρίξουν την ομάδα στην επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία:

"Θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων. Δεν έχουν πιστέψει ότι είμαστε στην Σούπερ Λίγκα. Τους θέλουμε κοντά μας. Μετά την περίοδο του καλοκαιριού φτάσαμε στην τελική ευθεία. Στη θητεία μου είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνουμε στην Σούπερ Λίγκα, εκεί όπου ανήκει ο ΠΑΣ. Μακάρι του χρόνου τέτοιο καιρό να είμαστε πάλι εδώ στη Σούπερ Λίγκα και να παρουσιάζουμε την επόμενη φανέλα".

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ παρουσίασε έναν - έναν τους νέους παίκτες της ομάδας, δίνοντάς τους τις φανέλες τους. Μπoυζίντ, Φεγκρούς, Γεωργίου, Χουτ, Κουέβας, Μπεσέρα, Ζαιρί, Ταμπάσης, Βίλα και Λίλα, χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, ενώ την τιμητική τους είχαν και οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Βάντερσον και Πάντος.

Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης της ομάδας αλλά και των προσχεδίων των νέων εμφανίσεων (οι επίσημες εμφανίσεις θα κυκλοφορήσουν μόλις συμφωνήσουν όλοι οι χορηγοί) ακολούθησε δείπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου