Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Στηρίζει Ντεμόλ ο Χριστοβασίλης

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Στεφάν Ντεμόλ, με βασικό θέμα συζήτησης την παραμονή ή όχι του Βέλγου προπονητή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας φέρεται να μην επιθυμεί να λύσει τη συνεργασία με τον 45χρονο τεχνικό. Ο κ. Χριστοβασίλης τονίζει πως επιθυμεί να παραμείνει ο Ντεμόλ στον πάγκο της ομάδας, η οποία πραγματοποιεί ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα.

«Δεν έχω πει τίποτα σχετικά με τον Ντεμόλ και αν θα φύγει ή θα μείνει, αυτά τα έχουν δημιουργήσει οι δημοσιογράφοι. Έχουμε προπονητή και με αυτόν συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο κ. Χριστοβασίλης, στηρίζοντας ουσιαστικά τον έμπειρο τεχνικό, παρά τα όσα ακούγονται.  Η αιτία των σεναρίων αυτών, ήταν η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, για την οποία ο πρόεδρος των Ηπειρωτών πάντως, είναι εν μέρει ικανοποιημένος.

«Έχουμε κάνει μια καλή πορεία μέχρι στιγμής. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, αλλά δεν είμαι σε κακή κατάσταση και δεν απογοητευόμαστε από την μέχρι τώρα πορεία μας», σημείωσε ο κ. Χριστοβασίλης.

Έτσι, παρά τα όσα ακούγονται περί αποπομπής του Στεφάν Ντεμόλ από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βέλγος τεχνικός απολαμβάνει την στήριξη του προέδρου (μέχρι νεοτέρας) και δεν υπάρχει κανένα σενάριο περί απομάκρυνσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου