Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αναστασιάδης φωνάζει: "Να μην πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη"


Δεν είναι μόνο οι δυσκολίες του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που επιβάλλουν ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση (σ.σ. στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν Τζημόπουλος, Γεωργίου στις θέσεις των Πατσατζόγλου, Ζαϊρί, ενώ υποψηφιότητα για να ξεκινήσει θέτει και ο Ντάσιος) αλλά και το γεγονός ότι το πράγμα είχε ξεφύγει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνει τους ποδοσφαιριστές του ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Ετσι ο Μακεδόνας τεχνικός συνεχίζει να τραβάει τα λουριά και δεν αφήνει τους ποδοσφαιριστές του να χαλαρώσουν ούτε για μια στιγμή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε... φροντιστήριο στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ολυμπιακού, ζητώντας τους χαρακτηριστικά "να μην πάει χαμένη ούτε μισή μπαλιά".

«Για να αντιμετωπίσουμε σωστά τον Ολυμπιακό πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να μη πάει ούτε μισή μπαλιά χαμένη» ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή στους παίκτες του ο Μακεδόνας τεχνικός.

Στη χθεσινή προπόνηση τους έκανε εκ νέου έντονες παρατηρήσεις ζητώντας να επιδεικνύουν σιγουριά στις κινήσεις τους. «Η μπάλα με τη μία σας έχω πει. Πόσες φορές σας έχω πει να μην! Πουλάτε! την μπάλα και να προσέχετε τις πάσες σας;» ήταν μόνο μερικές απ' τις ατάκες που ακούστηκαν από τον 58χρονο προπονητή σε μια προσπάθεια να τους αφυπνίσει και να τους δώσει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να «δουλέψουν» πολύ στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, βέβαια, δεν έλειψαν και οι σπόντες για τη δουλειά του προκατόχου του. «Τι κάνατε τόσο καιρό; Δεν δουλεύατε;» αναρωτήθηκε κάποια στιγμή βλέποντας κενά στον τομέα της τακτικής.

Το ευχάριστο ήταν ότι έβγαλε για λίγο την προστατευτική κάσκα και προπονήθηκε κανονικά ο γκολκίπερ Καρίμ Φεγκρούς που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ και στο δίτερμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό team . Είναι πολύ πιθανόν να είναι τελικά στην αποστολή και να κριθεί την τελευταία στιγμή αν μπορέσει να αγωνιστεί, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες με τα τωρινά δεδομένα.

Έτοιμος είναι και ο Φώτης Κηπουρός για κάθε ενδεχόμενο που επί ένα δίμηνο και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ φύλαξε με ιδιαίτερη επιτυχία τα δίχτυα του ΠΑΣ. Εκτός ομάδας είναι σίγουρα ο Βίλα που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ πολύ πιθανόν είναι να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Τζάνης που κάνει προπόνηση για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού λόγω τραυματισμού έμεινε αρκετό διάστημα έξω από την ενεργό δράση.

Βολές και από Μπαγκαγιόκο

Μύδρους κατά του Στεφάν Ντεμόλ φέρεται να εξαπέλυσε και ο αποχωρήσας Μαμαντού Μπαγκαγιόκο λίγες ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 32χρονος επιθετικός, που «φλερτάρει» με την Αζαξιό, «τα `χωσε» στον πρώην προπονητή του μιλώντας στο περιβάλλον του, επιρρίπτοντάς του ουσιαστικά ευθύνες για το γεγονός ότι η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

«Με έπεισε να έρθω στην Ελλάδα και μου τα παρουσίαζε όλα ρόδινα στην Ελλάδα. Μου έλεγε ότι μέσω του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνω το μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και δυστυχώς εγώ τον πίστεψα» φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά την περίπτωση του Εκτορ Κουέβας, η αποχώρησή του πήρε παράταση λίγων ημερών, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει μετά το ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού:

 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκανε εσωτερικό διπλό στην προπόνηση της Παρασκευής, όμως έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή.

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης ενώ τα δύο στόπερ θα είναι οι Παπάζογλου και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Μαρκάνο. Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Μανιάτης και Ορμπάιθ. Οι Φετφατζίδης και Φουστέρ θα δώσουν... μάχη για την θέση του επιτελικού μέσου.

Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς, αριστερό ο Μόνχε και στην κορυφή θα παίξει ο Πάντελιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τζιμπούρ, Μοντέστο και Αμπντούν. Ως είθισται πάντως ο Βαλβέρδε θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου