Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Με απουσίες στο Φάληρο ο ΠΑΣ - Δηλώσεις προπονητών και παικτών (Video)


Με πολλές απουσίες θα πάει στο Φάληρο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι Πατσατζόγλου, Τζάνης, Κεϊτά, Κουέβας, Ταμπάσης έμειναν εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Βίλα.

Με μια προπόνηση το πρωί, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Οι Ηπειρώτες θα πάνε στο Φάληρο με πολλές απουσίες, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε εκτός τους Πατσατζόγλου, Τζάνη, Κεϊτά, Ταμπάση και Κουέβας.

Όσον αφορά τον τελευταίο, υπενθυμίζεται ότι δε βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Εμιλιάνο Βίλα. Ο Αλβανός μέσος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη, όμως δούλεψε όλη την εβδομάδα με το ιατρικό τιμ και με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών της ομάδας τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τον Θέμη Τζημόπουλο, που εξέτισε την ποινή του της μιας αγωνιστικής. Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Κώτσιος, Μπουζίντ, Ανδράλας, Σκούφαλης, Κυριάκος, Ζαιρί, Μπεσέρα, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Βίλα, Γεωργίου, Μπακαγιόκο.

Video με δηλώσεις



Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και τους υπενθύμισε πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του δευτέρου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17:15 στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες.

Τα σημεία που μπορούν οι φίλαθλοι μας να προμηθεύονται το εισιτήριο του αγώνα είναι τα εξής:

1) Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ): Δευτέρα (10:00 -14:00, 18:00 -20:00), Τρίτη (10:00 - 14:00 -18:00 -20:00) Τετάρτη (10:00 -14:00 - 18:00 -20:00), Πέμπτη (10:00 -14:00 - 18:00 -20:00), Παρασκευή (10:00 - 14:00 - 18:00 -20:00). Τηλ επικοινωνίας: 2651070340.
2) Μπουτικ: Καθημερινά, ώρες καταστημάτων (Τηλ επικοινωνίας: 2651064750
3) Blue Vayeros: Καθημερινά τις απογευματινές ώρες μετά τις 19:00. Τηλ επικοινωνίας: 2651078103 (Φώτου Τζαβέλλα 17)
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά ενός εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά οι τιμές:
Θύρα 11Β: 15 ευρώ
Θύρα 9Α-10: 15 ευρώ
Θύρα 9Β: 20 ευρώ
Θύρα 3,4,6:25 ευρώ
Θύρα 3 (VIP):40 ευρώ
Θύρα 5 (GOLD): 50 ευρώ

Μέχρι την παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β' γύρου

Επιπλέον η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2ου γύρου μέχρι και την παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ και διευκρινίζεται ότι όσοι προμηθευτούν τα ανωτέρω διαρκείας έχουν την δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική περίοδο να κάνουν χρήση του δικαιώματος της ανανέωσης θέσης και της προνομιακής τιμής του παλαιού κατόχου.

Αναλυτικά οι τιμές:
Θύρα 4 (VIP): 300 ευρώ
Θύρα 3 Επισήμων: 200 ευρώ
Θύρες 3,4,6: 150 ευρώ
Θύρα 9Β: 100 ευρώ
Θύρα 10: 80 ευρώ

Ολυμπιακός: «Μέσα» Χολέβας, Γέστε, έξω ο «Κάνιο» 

 
Οι Χοσέ Χολέβας και Φραν Γέστε επανήλθαν σε αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε τους δύο παίκτες στους εκλεκτούς του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προπονήθηκε κανονικά αλλά έμεινε εκτός ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βαλβέρδε αφού... κατσάδιασε με τον τρόπο του τον Γέστε τον πήρε στην αποστολή, περιμένοντας από αυτόν να βγάλει στο χορτάρι αυτά που μπορεί και που θέλει ο Ισπανός τεχνικός από αυτόν. Ο Βάσκος έχει πια μεγάλες απαιτήσεις από τον έμπειρο παίκτη και θα τον κρίνει πολύ αυστηρά στα επόμενα ματς για να πάρει και την τελική του απόφαση για την... τύχη του τον Γενάρη.

Την ίδια ώρα στην αποστολή μπήκε και ο Χολέβας. Το ευχάριστο για τον Βαλβέρδε είναι πως κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, που όμως έμεινε εκ νέου... off. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει μία συμμετοχή του «Κάνιο» που μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα. Και αυτό γιατί θέλει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας για να τον ρίξει ξανά στην... μάχη.

Οι Μέλμπεργκ και Φέισα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Μακούν ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια το ατομικό του.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Ορμπαίθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (στις 10:30).

 Video με δηλώσεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου