Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Κοντά στον ΠΑΣ ο Αργεντινός αμυντικός Ρομπέρτο Φουέντε


Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΣ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Ρομπέρτο Ντανιέλ Φουέντε. Φέτος με την Πλατένσε στην Αργεντινή είχε 25 συμμετοχές.

Γεννήθηκε στις 14-1-1985 και είναι κεντρικός αμυντικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για τον αμυντικό της ίδιας ομάδας Αντριάν Φόγκλια.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, απομένει η απόκτηση 2 αμυντικών και 2 ή 3 επιθετικών για να κλείσει ο μεταγραφικός κύκλος της ομάδας. Πολλά ονόματα έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας από τη Λατινική κυρίως Αμερική, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο κάτι. Πλην των παραπάνω, ίσως ο Αργεντινός Αντριάν Ντε Λεόν να είναι η επόμενη μεταγραφή.

Προχτές αποχώρησαν οι δύο Νιγηριανοί που δοκιμάστηκαν στον ΠΑΣ. Έδειξαν μεν καλά στοιχεία αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη στενότητα στις θέσεις ξένων παικτών και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για ξένους παίκτες σε θέσεις που υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις, η ΠΑΕ δεν προχώρησε στην απόκτησή τους. Ωστόσο έχουν κρατηθεί τα στοιχεία και το βιογραφικό τους, μήπως γίνουν κοινοτικοί κάποιοι από τους υπάρχοντες ξένους παίκτες και υπάρξουν νέα δεδομένα και γι' αυτούς.

Τέλος από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι και σήμερα Σάββατο θα είναι ανοιχτά τα γραφεία της ομάδας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Όπως έλεγαν χτες από την ΠΑΕ μέχρι τώρα διατέθηκαν 2500 εισιτήρια διαρκείας.

gianninasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου