Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πήρε Ζαραδούκα ο ΠΑΣ


Ο Γιάννης Ζαραδούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τελικά ο 25χρονος αριστερό φουλ μπακ του Ολυμπιακού βρήκε ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και αυτή είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μεγάλο ρόλο στην όλη ιστορία έπαιξε και η παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη που ήθελε από την αρχή τον νεαρό άσο, ο οποίος μέσω του ΠΑΣ θέλει να επανέλθει στην Εθνική Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες".

Ο ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στο site της ομάδας:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει σε κάθε αγώνα. Εγώ είμαι έτοιμος να συμβάλω τα μέγιστα όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η χρονιά δεν είναι εύκολη, ωστόσο με συνολική προσπάθεια και με δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχει θέσει ο ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη, αλλά και τον κ. Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου