Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς τρεις στο Κύπελλο ο ΠΑΣ


Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (11/1). Στους Φεγκρούς, Ανδράλα και Σκούφαλη, δεν υπολογίζει ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης.

Οι παίκτες του ΠΑΣ, αφιερώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους, παίζοντας οικογενειακό διπλό. Θεραπεία αναμένεται να ξεκινήσει ο Ανδράλας, ο οποίος στο αγώνα κόντρα στον Άρη, υπέστη διάταση στην αριστερή ακρωμιοκλειδική άρθρωση.

Τη λίστα των απουσιών συμπληρώνει ο Σκούφαλης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, ύστερα από την κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) που δέχτηκε στο παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Με μισή ομάδα στα Γιάννενα ο Αστέρας Τρίπολης

Η αποστολή του Αστέρα αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (10/1/2012) για τα Γιάννινα, όπου την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου (16:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ για τη "φάση των 16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή των Αρκάδων, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω δέκα εννέα παίκτες:

Σανθ Οβεγέιρο Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αντώνης Λαδάκης, Τσίμο Ναβάρο, Έγκον, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Τάσος Τσουμάγκας, Χούλι, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας και Εμάνουελ Φρανκού.

Στην Τρίπολη έμειναν οι Μπρέσκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Περόνε, Αλβάρεζ και Ροζέριο ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Μπαρτολίνι μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου