Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Τον «μουστάκια» δεν τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ…


Η απίστευτη πορεία του ΟΦΗ, με τις έξι συνεχόμενες νίκες στη Football League και με τον Νίκο Αναστόπουλο να απειλεί το ρεκόρ του Γκέραρντ στον κρητικό σύλλογο, το οποίο κρατάει από τη σεζόν 1999-00 (7 σερί νίκες), σταμάτησε στην Καισαριανή (0-0 κόντρα στον Εθνικό Αστέρα). Ο «μουστάκιας», όμως, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ως γεγονός, προτίμησε να το αφήσει σε… δεύτερη μοίρα.

«Έπρεπε να νικήσουμε με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά», είπε ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης.
Η ομάδα της Κρήτης στην Καισαριανή… έπεσε σε λακούβα και πιθανότατα με την απόδοσή της να μην άξιζε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα», τόνισε αρχικά ο «Αναστό» μετά το τέλος της αναμέτρησης και πρόσθεσε ότι «το σημαντικότερο όλων, είναι ότι, ως ομάδα, τα παιχνίδια που δεν μπορούμε να τα κερδίσουμε για τους ‘χ’ λόγους τους οποίους δεν θα ήθελα να εξηγήσω τώρα, τουλάχιστον δεν τα χάνουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναιτωλικό».
Στην περίπτωση που ο ΟΦΗ έφευγε με το «τρίποντο» από την Καισαριανή, τότε ο Αναστόπουλος θα ισοφάριζε το ρεκόρ του Ευγένιου Γκέραρντ που κρατάει από τη σεζόν 1999-00, όταν ο Ολλανδός τεχνικός είχε οδηγήσει την ομάδα της Κρήτης σε επτά συνεχόμενες νίκες. Η «τελεία» στο σερί του Γκέραρντ, είχε μπει σε ένα ματς στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ είχε φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό και είχε ηττηθεί με σκορ 4-3.
«Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ και δεν το σκεφτόμουν πριν τον αγώνα. Το μόνο που σκέφτομαι για την ομάδα μου είναι η νίκη», ανέφερε ο Αναστόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: «Πάντως το κατόρθωμά μας είναι μεγάλο, καθώς ούτε ομάδα της Σούπερ Λίγκας δεν έχει κάνει φέτος έξι συνεχόμενες νίκες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να νικάς κάθε μέρα».
Τέλος, επειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων τα «έχωσαν» στον Αναστόπουλο, αυτός τόνισε πως «έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος πληρώνει και έρχεται στο γήπεδο για να εκτονωθεί. Οπότε, είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει μέσα σε κάποια όρια. Αν ξεφύγει κάποιος απ’ αυτά τα όρια, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα του τραβήξω το αυτί».
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, τόνισε πως «το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει 3 ή 4 -0. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας για φέτος και η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν δικαιολογείται από την θέση που βρισκόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα».
Όσο για την διαιτησία του αγώνα, υποστήριξε: «θεωρώ ότι μία ψιλο- προστασία στον ΟΦΗ υπήρξε, όμως η διαιτησία δεν ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου