Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Football League 2, αποφάσισαν αποχή αλλά...


Οι ομάδες του 2ου ομίλου της Football League 2, αποφάσισαν να κάνουν αποχή από την 12η αγωνιστική και μετά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να εγκριθεί από την Ένωση.
Σε μια άτυπη Γενική Συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οι ομάδες του 2ου ομίλου της Football League 2, πήραν την απόφαση να βάλουν "λουκέτο" στο πρωτάθλημα τους.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι των 17 ομάδων (σ.σ. 13 πρόεδροι έδωσαν το παρών και άλλοι 4 τους εξουσιοδότησαν) αποφάσισαν να κάνουν αποχή από το πρωτάθλημα από την 12η αγωνιστική και μετά.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: "Η ολομέλεια των εκπροσώπων των ομάδων της Football League 2 του Βορείου Ομίλου αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τη 12η αγωνιστική, μέχρι την εύρεση λύσης επί των παρακάτω θεμάτων:
α) Βιωσιμότητα της κατηγορίας.
β) Ασφαλιστικό θέμα των ποδοσφαιριστών.
γ) Ποινές-διαιτησία-ισότιμη εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής.
δ) Μετακινήσεις των ομάδων.
Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί επιτροπή από τους Μιχάλη Μπαλασά (Αναγέννηση Επανομής), Αγάπιο Γαβριηλίδη (Κοζάνη), Αντώνιο Γώγο (ΑΕΛ Καλλονής), Γεώργιο Ευαγγέλου (Τύρναβος) και Ευστράτιο Γιδόπουλο (Νίκη Βόλου) προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες με τις ομάδες του Νοτίου Ομίλου και για τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς".
Οι ομάδες του 2ου ομίλου της κατηγορίας λοιπόν αποφάσισαν να βάλουν "λουκέτο", ωστόσο κάτι τέτοιο θα πρέπει να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής, αλλιώς αν δεν εγκριθεί, οι αγώνες οριστούν και δεν κατέβουν οι ομάδες του 2ου ομίλου, τότε υπάρχει ο κίνδυνος του μηδενισμού.
Τέλος, ίσως και μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιηθεί μια άτυπη Γενική Συνέλευση των ομάδων του 1ου ομίλου, ώστε να ενημερωθούν για τις αποφάσεις των συλλόγων του 2ου ομίλου και για το τι θα πράξουν και αυτές στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου