Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αναστόπουλος: «Θα τραβήξω αυτί...»


Ο Γιώργος Χωριανόπουλος, που μαρκάρεται από τον Μανώλη Μονιάκη, ήταν ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων

Ο ΟΦΗ είχε τον τίτλο του φαβορί πριν από το ματς με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά με το 0-0 που απέσπασε έφυγε ευχαριστημένος από την Καισαριανή.
«Οταν δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς, παίζεις τουλάχιστον να μην το χάσεις» τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος. Μέσα σε δύο προτάσεις ο τεχνικός των Κρητικών, που δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 7 σερί νικών του Εγκε Γκέραρντ από τη σεζόν 1999-2000, περιέγραψε την εικόνα του αγώνα.

Ο ΟΦΗ ήταν απίστευτα κακός. Οι μέσοι του, κυρίως ο Κατσικογιάννης και ο Ουκάρ, δεν κατάφεραν να περάσουν ούτε μία μπάλα της προκοπής προς τον Γκουεΐ, ο οποίος ήταν επίσης έξω από τα νερά του, όπως και ο Γιακούμπου.
Οι Κρητικοί δεν πήραν βοήθειες ούτε από τις πτέρυγες. Οι Κιάσσος και Μονιάκης ήταν καθηλωμένοι πίσω. Η είσοδος των Νικλητσιώτη και Πίτσου έδωσε κάποια φρεσκάδα, όχι όμως αρκετή, ώστε να αποκομίσουν οι φιλοξενούμενοι κάτι ουσιαστικό. Πήγαν πάντως να κλέψουν τη νίκη στο τέλος, όμως ο Ζορμπάς αστόχησε από κοντά.
Στον αντίποδα, ο Εθνικός Αστέρας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Λουάμο εξέθεσε σε πολλές περιπτώσεις τον Λιαπάκη, ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Χωριανόπουλος, Φραντσεσκί, που κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή. Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων ήταν πολλές, αλλά ο ΟΦΗ είχε τον Βεζυρίδη, τον μοναδικό παίκτη του που διακρίθηκε, πραγματοποιώντας εξαιρετικές και συνάμα σωτήριες αποκρούσεις, με πιο χαρακτηριστική το τετ α τετ με τον Λουάμο στο 28’.
Ο Νίκος Παντέλης δεν μπορούσε να χωνέψει πως η αήττητη εντός έδρας ομάδα του «πέταξε» δύο βαθμούς. «Πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνισή μας, αλλά δεν πήραμε το τρίποντο» τόνισε.
«Θα τραβήξω αυτί...»
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Εθνικού Αστέρα δεν σταμάτησαν να «στολίζουν» τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο «μουστάκιας» ήταν συνεχώς όρθιος, δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του, χωρίς πάντως να δώσει δικαιώματα.
«Δεν με ενοχλούν οι αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό μου. Αρκεί να μην το παρατραβούν, γιατί τότε θα τραβήξω αυτί» είπε ο προπονητής του ΟΦΗ.
Στο γήπεδο ήταν και ο Ακης Μάντζιος, τον οποίο συνεχάρησαν αρκετοί φίλαθλοι για τη νίκη του Πανιώνιου στο Αλκαζάρ επί της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου