Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Δόξα Δράμας- Ηλιούπολη 2-0


Στις νίκες επέστρεψε η Δόξα Δράμας, η οποία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης για την 12η αγωνιστική.
Στις νίκες επέστρεψε η Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με γκολ των Μαρκόφσκι και Γκονζάλες επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης και έφτασε στους 17 βαθμούς.
Οι "μαυραετοί" ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια το "τρίποντο", ενώ από την άλλη η Ηλιούπολη παρότι είχε κάποιες ευκαιρίες δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια και παρέμεινε στους 15 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με το ξεκίνημα και στο 4' μετά από σέντρα από δεξιά, ο Μαρκόφσκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Μαράμας έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
Η απάντηση της Ηλιούπολης ήρθε στο 5', όταν ο Κάμπας "τσίμπησε" την μπάλα μπροστά από τον Σουλογάνη και αυτή βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της Δόξας και έφυγε άουτ.
Στο 31', πάλι ο Μαρκόφσκι έκανε το σουτ από κοντά ο Μαράμα απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Χλωρό ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τελικά η υπεροχή της Δόξας, καρποφόρησε στο 35'. Ο Μαρκόφσκι έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το Δόξα Δράμας- Ηλιούπολη 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε εκ νέου δυνατά και καθάρισε την υπόθεση “νίκη” με γκολ στο ξεκίνημα. Συγκεκριμένα στο 51', ο Κάπελ κέρδισε πέναλτι και ο Γκονζάλες εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την Δόξα.
Στο 66', ένα μακρινό σουτ από τον Γκονζάλες, ο Μαράμα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στην συνέχεια και με τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η ομάδα της Δράμας κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Ο διαιτητής του αγώνα Λιαχούδης (Μακεδονίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Χατζηζήση, Λίμα, Τσιμπλίδη, Ουρόσεβιτς, Φούφουλα και Παραρά.
Δόξα Δράμας: Σουλογάνης, Χατζηζήσης (85' Μπαξεβανίδης), Γελαδάρης, Βέρτζος, Χλωρός (61' Τσιμπλίδης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Μοσχάκης, Κάπελ, Καρακώστας, Γκονζάλες (78' Μαραγκός).
Ηλιούπολη: Μαράμα, Κατεμής, Παραράς, Νικολόπουλος, Σικαλιάς, Ουρόβεσιτς (56' Δημήτρης), Στεφανίδης (56' Ηλιόπουλος), Φούφουλας, Νατσέφσκι, Κρητικός, Κάμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου