Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τα γκολ και φάσεις του αγώνα Πας Γιάννινα - Τρίκαλα 2-0 (video)

«Πυρ και μανία» με τον Στεφάν Ντεμόλ έγινε ο Γιώργος Βαζάκας, μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα. Ο τεχνικός των Τρικάλων εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία και στη συνέχεια έγινε έξαλλος με το... τσίρκο του τεχνικού του ΠΑΣ.
«Ήρθαμε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, γνωρίζαμε τον ΠΑΣ και ξέραμε πως παίζει και τι δυναμική έχει. Σταθήκαμε καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από δύο στημένες φάσεις. Το φάουλ ήταν αμφισβητούμενο, ήταν επιθετικό φάουλ και το πέναλτι ο ίδιος ο παίκτης των Ιωαννίνων είπε ότι δεν ήταν πέναλτι. Όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε και από τις δύο ομάδες η διάθεση, είχε δύναμη και όχι ποιότητα.
Άδικο είναι το αποτέλεσμα για τα Τρίκαλα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες των Τρικάλων και είναι πλασματική η θέση στην βαθμολογία. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη, για το καθαρό παιχνίδι και την καλή ατμόσφαιρα. Αν ο διαιτητής του έδωσε τα σφυρίγματα δεν φταίει ο ΠΑΣ», είπε αρχικά ο Βαζάκας.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Στεφάν Ντεμόλ και ξεκίνησε να λέει πως «ένας από τους λόγους που γύρισα στην Ελλάδα είναι ένα κομάτι του τσίρκου»!
Οταν το άκουσε ο Βαζάκας, έγινε έξαλλος: «Για ποιόν τα λες αυτά για τσίρκο; Δεν ανέχομαι να λέτε τέτοια πράγματα περί τσίρκου. Τρως ψωμί στην Ελλάδα και φταίνε αυτοί που σε ανέχονται», είπε και αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου.
Η... σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΣ, Βαγγέλη Αγγελή και τον Γρεβενιώτη τεχνικό. Μάλιστα, οι δύο άντρες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, μέχρι να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
Τα Τρίκαλα εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με όσα έγιναν στα Γιάννενα. 
«Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Βαζάκα, από παράγοντες και μπράβους του ΠΑΣ Γιάννενα, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης στο γήπεδο "Ζωσιμάδων".
Αυτού του είδους οι ενέργειες προσβάλουν ένα σωματείο με την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννενα. Τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά δεν αρμόζει στον ΑΟ Τρίκαλα του οποίου η φιλοξενία είναι υποδειγματική απέναντι σε όλα τα σωματεία που επισκέπτονται το γήπεδό μας.
Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό "τσίρκο" στον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννενα Στεφάν Ντεμόλ ο οποίος με τη συμπεριφορά του έδειξε με τον πιο καταφανέστατο τρόπο ότι δεν σέβεται το ψωμί που τρώει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ντροπή στους "κυρίους" Αγγέλη και Ντεμόλ οι οποίοι δημιούργησαν τη νοσηρή αυτή κατάσταση μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.
Όσο για εσάς κύριε Κίζα... συγχαρητήρια για τις δυο παραβάσεις που ανακαλύψατε και απλά ζητάμε την παραδειγματική σας τιμωρία από τα αρμόδια όργανα».


Τα γκολ και φάσεις του αγώνα Πας Γιάννινα - Τρίκαλα 2-0


ή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου