Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρικάλων


Εκφράζουμε την έκπληξή μας για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα, καθότι σε καμία περίπτωση τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την λήξη του αγώνα, δεν συνέβη κάτι που να δικαιολογεί όλα όσα αναφέρονται σε αυτή.
Εξακολουθούμε να θεωρούμε φίλο σωματείο την ιστορική ομάδα των Τρικάλων και θεωρούμε ότι παρασύρθηκε στην έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης από το μένος του προπονητή της, ο οποίος, ως φαίνεται, ποτέ δεν μπόρεσε να δεχθεί την απόρριψη που είχαν δείξει προς το πρόσωπό του οι οπαδοί μας όταν συζητείτο προ ετών!!! το όνομά του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
Άλλωστε δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα που ο κ. Βαζάκας είχε έρθει στα Γιάννινα, σαν προπονητής της Ηλιούπολης και πάλι είχε δημιουργήσει ένταση με τους φιλάθλους μας προκαλώντας τους με την συμπεριφορά του. Τότε όμως δεν είχε καταφέρει να παρασύρει την διοίκηση της Ηλιούπολης σε ανακοίνωση εις βάρος μας, μιας και δημόσια δεχθήκαμε ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαμε. Φιλοξενία που είμαστε σίγουροι ότι το οποιοδήποτε μέλος συμμετείχε στην αποστολή, αλλά και οι οπαδοί των Τρικάλων που παρακολούθησαν τον αγώνα, θα την επιβεβαιώσουν. 
Θεωρούμε την ανακοίνωση ατυχή και καλό θα είναι στο μέλλον ο κ. Βαζάκας να φροντίζει ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις με νίκες σε όσες ομάδες εργάζεται και όχι με δηλώσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους αντίπαλους οπαδούς.
Αποτελεί αυταπόδεικτο γεγονός ότι ο σύλλογος μας γίνεται δέκτης πολλών συγχαρητηρίων για την φιλοξενία και την προστασία που τυγχάνουν οι αποστολές όταν επισκέπτονται το Εθνικό μας Στάδιο. Καμία ομάδα δεν έχει να πει το παραμικρό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τους υπέροχους φιλάθλους του, όπως επίσης και για την άριστη υποδοχή που επιφυλάσσει σε κάθε αντίπαλο που έρχεται για να αγωνιστεί.
Η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει το ήθος της, μα πάνω από όλα την αξιοπρέπεια που την διέπει και κανένας δεν πρόκειται να «τσαλακώσει» το προφίλ της , όσο και αν το επιθυμούν «κάποιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου