Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Θρασύβουλος- Αγροτικός Αστέρας 2-2


Ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε με δύο γκολ του Τσούκλη στην Φυλή, αλλά ο Θρασύβουλος με γκολ του Τσιλιγκίρη και εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 92' του Ζαχαρόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό.
 Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο διαιτητής Βρακάς υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Θρασύβουλου, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαχαρόπουλος, ο οποίος δεν αστόχησε και ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα της Φυλής. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής. Ο έμπειρος επιθετικός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 92', το οποίο κέρδισε ο ίδιος έδωσε τον βαθμό στον Θρασύβουλο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (2-2) στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όπου και κατάφερε να προηγηθεί με 0-2. Στο 26', ο Τσούκλης έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. 
Τρία λεπτά αργότερα (29'), ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σιδεράκη για να διαμορφώσει το 0-2 για την ομάδα του Ευόσμου που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρασύβουλος και με τις αλλαγές που έκανε ο Αντώνης Μανίκας ήταν αυτό που μπήκε πολύ δυνατά. Στο 51', μετά από κεφαλιά του Κολοτούρου μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαμπάκη.
Στο 74' η ομάδα της Φυλής κατάφερε να μπει εκ νέου στο παιχνίδι, όταν ο Τσιλιγκίρης που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 1-2.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Θρασύβουλος συνέχισε να πιέζει, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στο 90' λοιπόν ο Ζαχαρόπουλος δέχθηκε ένα μαρκάρισμα στην περιοχή του Αγροτικού με τον διαιτητή της αναμέτρησης Βρακά (Ευβοίας) να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο έμπειρος επιθετικός το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό Θρασύβουλος- Αγροτικός Αστέρας 2-2.
Ο διαιτητής του αγώνα Βρακάς (Ευβοίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μίχο, Κατσίκη, Μουστόγιαννη, Σιδεράκη και Τσουκαλίδη.

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Κακαράς (61' Καρράς), Ζώνας, Κολοτούρος, Πεκέ (46' Τσιλιγκίρης), Βαλεριάνος, Μίχος, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος, Παπαζούδης (46' Φρίμπονγκ), Μουστόγιαννης.

Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Γόγολος, Γ. Παπαδόπουλος, Στεφανίδης, Τσούκλης, Ουέλινγκτον (72' Κούτσης), Σαπάνης, Τσουκαλίδης, Γέσιτς (88' Ναλμπάντης), Σκλιοπίδης, Κονέ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
Καλλιθέα- Παναιτωλικός 0-1
ΟΦΗ- Πανθρακικός 2-1
Αναγέννηση Καρδίτσας- Ιωνικός 0-0
Εθνικός Αστέρας- Εθνικός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα- Τρίκαλα 2-0
Λεβαδειακός- Πιερικός 3-1
Βέροια- Διαγόρας 1-2
Δόξα Δράμας- Ηλιούπολη 2-0
Θρασύβουλος- Αγροτικός Αστέρας 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 12 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννινα    30
2. Παναιτωλικός    29
__________________________
3. ΟΦΗ    26
4. Διαγόρας    22
5. Λεβαδειακός    17
6. Δόξα Δράμας    17
__________________________
7. Αγροτικός Αστέρας    17
8. Εθνικός Αστέρας    16
9. Ηλιούπολη    15
10. Πανθρακικός    14
11. Ιωνικός    14
12. Θρασύβουλος    14
__________________________
13. Βέροια    13
14. Πιερικός    12
15. Τρίκαλα    11
16. Αναγέννηση Καρδίτσας    11
__________________________
17. Καλλιθέα    9
18. Εθνικός    8

Επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο (11/12)
Εθνικός- ΟΦΗ
Διαγόρας- Αναγέννηση Καρδίτσας
Λεβαδειακός- ΠΑΣ Γιάννινα
Πιερικός- Θρασύβουλος

Κυριακή (12/12)
Παναιτωλικός- Πανθρακικός
Ιωνικός- Καλλιθέα
Ηλιούπολη- Εθνικός Αστέρας
Τρίκαλα- Βέροια
Αγροτικός Αστέρας- Δόξα Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου