Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανάκαμψη βλέπει ο Ντεμόλ


Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 0-0, ωστόσο, αντίθετα με τους αγώνες με Καλλιθέα και Ιωνικό, ο Στεφάν Ντεμόλ  εκτιμά ότι η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Διαγόρα υποδεικνύει ανάκαμψη.

Ο Βέλγος τεχνικός θεωρεί μάλιστα ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα ντεφορμαρίσματος και υπενθυμίζει ότι ο ΠΑΣ παραμένει στην πρώτη θέση και φυσικά θέλει να παραμείνει σε αυτή κερδίζοντας τα Τρίκαλα.

Για το συγκεκριμένο ματς τα εισιτήρια ήδη τέθηκαν σε κυκλοφορία και οι «κυανόλευκοι» οπαδοί μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Χωρίς Ανδράλα με Τρίκαλα :Σε εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κυριακάτικο αγώνα με τα Τρίκαλα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν αφήσει στο παρελθόν την αναμέτρηση με τον Διαγόρα και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εν λόγω παιχνίδι με την ομάδα να θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες που έφερε, προκειμένου να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι στον βαθμολογικό πίνακα.
Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι δύο προπονήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και έμφαση δόθηκε στην φυσική κατάσταση και στις ασκήσεις δύναμης, ενώ το μεσημέρι το βάρος θα δοθεί στην τακτική. Τέλος, ο Πάρης Ανδράλας ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο περασμένο παιχνίδι, θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο ματς με τους Θεσσαλούς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών έχει ρίξει ο Γιώργος Βαζάκας αυτά τα πρώτα 24ωρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Τρικάλων. Ο Ελληνας τεχνικός επίσης προσπαθεί να βρει την κατάλληλη «συνταγή» για την 11άδα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί αξιόμαχη κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου