Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Football League 2 : Παράταση... στο λουκέτο!



Ούτε αυτή την αγωνιστική θα γίνει η αποχή των ομάδων του Βορρά από το πρωτάθλημα της Football League 2, καθώς αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Οι πρόεδροι των ομάδων του Βορρά σε συνεργασία με αυτούς του Νότου θεώρησαν πως είναι καλύτερο να μην προχωρήσουν αρχικά σε ακραίες μορφές κινητοποιήσεων.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως από τους πρώτους είχε αποφασισθεί αποχή από τη 12η αγωνιστική, η οποία μετατέθηκε κατά μία (13η αγωνιστική) καθώς οι αγώνες είχαν συμπεριληφθεί στο ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ.
Στη συνέχεια, σε συνδυασμό με το ότι δεν υπήρχε και η απόλυτη συναίνεση από τις ομάδες του Νότου, οδηγήθηκαν σε νέα μετατόπιση της αποχής για τις αρχές του επόμενου έτους.
Συγκεκριμένα, μετά το Δ.Σ. της ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής, αποφασίστηκε να συσταθούν δύο τριμελείς επιτροπές, που θα αποτελούνται φυσικά από εκπροσώπους όλων των ομάδων , ώστε να υπάρξει διάλογος με όσους μπορούν να βοηθήσουν καθώς και να μεταφερθούν τα αιτήματά τους , που έχουν να κάνουν κυρίως με τη βιωσιμότητά τους.
Το σίγουρο είναι πως αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα αποσύρονται από το πρωτάθλημα, μια και δεν θα μπορούν να επιβιώσουν οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου