Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Με κοινοτικό διαβατήριο επέστρεψε ο Σενόνε. Κλείνει Κωστάκη ο ΠΑΣ


Σχεδόν 6 μήνες μετά τον τραυματισμό του, επέστρεψε σήμερα στα Γιάννενα και στις προπονήσεις ο Ουρουγουανός μέσος Νίκολας Σενόνε, ο οποίος στο μεσοδιάστημα κατάφερε να βγάλει και κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό), οπότε λύνεται και το πρόβλημα στις θέσεις ξένων που θα δημιουργούταν.
Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως, είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είχε μείνει σε αγωνιστική απραξία, αλλά είχε προλάβει να κάνει 6 ματς σε ομάδα μικρής κατηγορίας της χώρας του, οπότε γύρισε έτοιμος σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.
Από σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Ηλία Κώτσιο να μην μπαίνει ακόμα σε δυνατά σπριντ, αλλά είναι πολύ πιθανό να προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή με τον Εθνικό Αστέρα.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται για νεαρό Γιαννιώτη που έπαιζε σε ομάδα Β' Εθνικής Ελλάδας και είχε δουλέψει σε Ακαδημίες του εξωτερικού. Πρόκειται για τον Χάρη Κωστάκη του Εθνικού που είχε βρεθεί στις Ακαδημίες του Άγιαξ φεύγοντας από τις Ελπίδες Ιωαννίνων. Η υπόθεση αυτή μπαίνει στην τελική ευθεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αφού ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. 
Ο Κωστάκης γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1990, έχει ύψος 1,77 και παίζει ως μέσος και επιθετικός χαφ. Ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Α.Ο. Γιάννινα και των Ελπίδων Ιωαννίνων. Συνέχισε την καριέρα του στην Ολλανδία στις Ακαδημίες του Άγιαξ (2205-2006), της Zeeburgia (2006-2007) και Telstar (2007-2009). Έχει ακόμα συμμετοχές στις Εθνικές Παίδων και Νέων της Ελλάδας. Στην Ελλάδα επέστρεψε το καλοκαίρι του 2009 παίζοντας στον Εθνικό.
Σχετικά με τα ονόματα Φιλομένο, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη, από τον ΠΑΟΚ συνεχίζει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνει κάποια απ' αυτές τις μεταγραφές, γεγονός που απομακρύνει το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Φουρτάδο, ωστόσο ακόμα κάποια πράγματα είναι ρευστά.
Από τους παίκτες που είναι στα υπ' όψιν να παραχωρηθούν, ο νεαρός Νικολόπουλος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να δοθεί δανεικός με τις ομάδες Καλλιθέας, Εθνικού και Δόξας Δράμας να είναι πιθανοί επόμενοι σταθμοί του. Ενδεχομένως να εκδηλωθεί κι ένα ενδιαφέρον για τον Βαρτζιώτη από Ιωνικό και Καρδίτσα, αλλά με τον παίκτη να είναι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΣ και να έχει και συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια ποιο θα είναι το μέλλον του.  

superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου