Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Στον Πανθρακικό ο Μπουτζίκος


Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Μπουτζίκου για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μπουτζίκος: "Θα συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων".

Την πρώτη της μεταγραφή, ενόψει του Ιανουαρίου, ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ Πανθρακικός, καθώς συμφώνησε με τον αμυντικό Νίκο Μπουτζίκο για τον επόμενο 1,5 χρόνο. "Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει πως συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπουτζίκο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 1,5 έτους", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο παίκτης που την Πέμπτη είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1989 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού όπου και αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κέρκυρα για 2 χρονιές (2008-2009 και 2009-2010) όπου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανθρακικού που από την πρώτη στιγμή με προσέγγισαν επαγγελματικά και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας Εμίλιο Φερέρα αλλά και τους νέους συμπαίχτες μου. Πιστεύω θα προσαρμοστώ εύκολα και θα συμβάλλω με την παρουσία μου στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Διοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου