Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τα βρήκε με τον Κούγια ο Χριστοβασίλης


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την αγοραπωλησία της ΠΑΕ, το νυν αφεντικό της Παναχαϊκής παραιτήθηκε από τα ασφαλιστικά μέτρα και έτσι ο «Αγιαξ» μπορεί να αποκτήσει ή να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Στο μεταξύ, οι όποιες σκέψεις ή σενάρια από πλευράς Γιαννιωτών να μην επιτρέψουν την τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι με τον ΟΦΗ σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή κεκλεισμένων των θυρών μόνο εύκολη πράξη δεν είναι.
Και αυτό καθώς, βάσει του άρθρου 29, παρ. 2 του ΚΑΠ τα νομικά πρόσωπα (ΠΑΕ και σωματεία) τιμωρούνται με αποκλεισμό 3 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ως 80.000 χιλιάδων ευρώ, τα δε φυσικά πρόσωπα που συνδέονται με την ΠΑΕ τιμωρούνται με 6μηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 20.000 ευρώ πρόστιμο.
Από κει και πέρα, ο αρχηγός Γιώργος Ντάσιος  μίλησε με αφορμή το τέλος του 2010 που βρήκε τον ΠΑΣ στην κορυφή. «Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδό μας στη Super League και στη συνέχεια, όταν αυτό γίνει με το καλό, να βάλουμε τις βάσεις για να μείνουμε για πολλά χρόνια εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου