Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα : ΒΕΡΟΙΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


ΒΕΡΟΙΑ: Την πρώτη εντός έδρας νίκη έπειτα από τέσσερα στραβοπατήματα θα διεκδικήσει η «βασίλισσα του βορρά» για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και να πλησιάσει την εξάδα. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου έχει φέρει άλλον αέρα και οι «κυανέρυθροι» αισιοδοξούν ότι θα πάρουν τη βαθμολογική ανάσα.



Ο Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και η Βέροια απέσπασε την ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε θετικό, αφού η άμυνα κράτησε το μηδέν παθητικό για δεύτερο σερί ματς. Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η βελτίωση στην τελική προσπάθεια και εκεί δούλεψε όλη την εβδομάδα η τεχνική ηγεσία.
«Τον Διαγόρα τον ξέρω καλά, αφού ήμουν στον πάγκο του στις αρχές της περιόδου και εγώ έκανα τον προγραμματισμό για τη φετινή χρονιά», ανέφερε ο προπονητής της Βέροιας και συμπλήρωσε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να είμαστε προσηλωμένοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».
Το θετικό για την ομάδα της Ημαθίας είναι ότι αποθεραπεύτηκε ο μέσος Τσιάτσιος (8 συμ./1), όπως και ο επιθετικός Σαϊτιώτης (10 συμ./3). Αντίθετα, απών θα είναι ο αμυντικός Καλί (11 συμ./2), ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Καντιμοίρης – Γεωργιάδης, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Σαμαράς – Καγκιούζης, Τσιάτσιος – Μιχαλόπουλος, Καλογέρης, Μπλαζέφσκι – Σαϊτιώτης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Η 3η διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα δεν χάλασε το κλίμα στους Ροδίτες. Οι «κυανέρυθροι» διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις έξι αγωνιστικές, ενώ φρέναραν τον πρωτοπόρο ΠΑΣ στο γήπεδό τους, κάτι που έδειξε ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.
Στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες ο Διαγόρας συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει από τον ΠΑΣ, αλλά και να μην δέχεται γκολ. Ετσι, ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον πόντο. Να σημειωθεί, πάντως, ότι για την ισοπαλία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο τερματοφύλακας Ταμπάσης (11 συμ.), που έκανε εξαιρετική εμφάνιση.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που θέλει βαθμούς για να ανεβεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα», είπε για το παιχνίδι με τη Βέροια ο Ρουτζιέρης και πρόσθεσε: «Εχει και ψυχολογία ανεβασμένη μετά την νίκη που πέτυχε μέσα στην Νίκαια επί του Ιωνικού. Υπάρχει σεβασμός. Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει φόβος. Θα πάμε στην Βέροια να πάρουμε κάτι θετικό και με το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια».
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του βορρά» στον τιμωρημένο επιθετικό Ταραχούλσκι (10 συμ./3), τον αμυντικό Σαλαμαστράκη (11 συμ./2) που αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΣ και τον αμυντικό Εξουζίδη (6 συμ.) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Ταμπάσης – Χατζόπουλος, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης – Γκούτμαν, Καμινιώτης – Ρέγες, Γεωργίου, Ζλάτκοβιτς – Ζουρούδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημάδια βελτίωσης παρουσίασε η Βέροια στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στη Νίκαια. Φυσικά, δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια το αποτέλεσμα αυτό και θα τα δώσει όλα για να διακόψει το σερί του Διαγόρα. Ο τεχνικός των γηπεδούχων γνωρίζει πολύ καλά τους Ροδίτες και έχει τον τρόπο να τους οδηγήσει στο τρίποντο. Με σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, αφού Σαλαμαστράκης και Ταραχούλσκι έχουν σκοράρει τα 5 από τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου