Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΟΦΗ : Πανέτοιμος για τη νίκη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα

Να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα, θέλει ο ΟΦΗ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κρήτη.

Η προετοιμασία της ομάδας, του Νίκου Αναστόπουλου, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια προπόνηση, με τον έμπειρο τεχνικό να προσανατολίζεται να κάνει δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέσει με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Κατσικογιάννης θα πάρει την θέση του Λιαπάκη και ο Μονιάκης αυτή του Πίτσου. Οι υπόλοιποι θέσεις δεν αλλάζουν με τον Βεζυρίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μπούρμπος με τους Μπερτίν και Ψωμά στο κέντρο της άμυνας. Μαζί με τον Κατσικογιάννη στα χαφ θα είναι οι Κάλαϊτζιτς και Κιάσσος, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Γκουεί, Γιακούμπου και Αγρίτης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ψωμάς, Πίτσος, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σολεϊδης, Κατσικογιάννης, Μονιάκης και Μπερτίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου