Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Σύννεφα στον ΟΦΗ


Ο Μανόλης Μονιάκης μένει, ο Λάμπρος Χούτος δεν έρχεται. Οι επαφές του προέδρου του ΟΦΗ Νίκου Μαχλά με τους δύο ποδοσφαιριστές είχαν αντίθετο αποτέλεσμα, όμως, η αλήθεια είναι ότι οι Κρητικοί πέτυχαν τον βασικό σκοπό τους.

Αυτός δεν ήταν άλλος από το να δέσουν στο Ηράκλειο τον αριστεροπόδαρο πλάγιο μπακ, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στα τέλη του μήνα, αλλά συμφωνήθηκε να επεκταθεί ως τον Ιούνιο του 2013. Χθες, ο Μαχλάς είχε ραντεβού με τον Μονιάκη, επήλθε προφορική συμφωνία και οι υπογραφές θα πέσουν την επόμενη βδομάδα.
Αντίθετα, στις διαβουλεύσεις με τον Χούτο παρατηρήθηκε χάσμα στο οικονομικό και επί της παρούσης τουλάχιστον η υπόθεση ναυαγεί, ουδείς όμως μπορεί να απορρίψει επαναπροσέγγιση τις επόμενες εβδομάδες.
Κι άλλα μπουγιουρντί
Εχουμε ξαναπεί στο παρελθόν ότι τα χρέη του ΟΦΗ προς πρώην προπονητές και ποδοσφαιριστές είναι σαν τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας, ξεφυτρώνουν δηλαδή συνεχώς.
Στον ΟΦΗ λοιπόν κοινοποιήθηκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις των προσφυγών των Μάουρερ και Ερέρα και πλέον η ΠΑΕ καλείται να έρθει σε επαφή με τους δύο, ώστε να γίνει διακανονισμός για την καταβολή των χρημάτων.
Θυμίζουμε ότι ήδη είχαν προηγηθεί οι υποθέσεις των Ταραλίδη, Σφακιανάκη, Πίερσμαν και Κοστόφσκι, ενώ προσεχώς θα «σκάσει» και αυτή του Σουλεάπ.
Πρωτοβουλίες
Οπως γίνεται αντιληπτό, το ήδη δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για τον ΟΦΗ γίνεται ακόμη πιο ομιχλώδες και απαιτείται η είσοδος στην ΠΑΕ εύρωστων επιχειρηματιών. Στη συνάντηση λοιπόν που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Βουλγαράκη και παράγοντες του ΟΦΗ, ο πρώην υπουργός υποσχέθηκε ότι θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους ώστε να τους πείσει να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν κυρίως στην αγορά των αδιάθετων μετοχών από τη μεταβίβαση, οι οποίες τιμώνται στις 400.000 ευρώ.
Στο μεταξύ, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση ορίστηκε για τις 29 Δεκεμβρίου. Εκεί θα αποτυπωθεί η οικονομική κατάσταση από το καλοκαίρι του 2009 ως και τον περασμένο Ιούνιο, διάστημα κατά το οποίο στην προεδρία ήταν ο Γιάννης Κουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου