Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πολύ κοντά σε Σίσιτς ο ΟΦΗ


Ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό, Μίρνες Σίσιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, η οριστικοποίηση της απόκτησης του Μίρνες Σίσιτς από τον ΟΦΗ που κινήθηκε άμεσα, μετά την «απελευθέρωση» του Σλοβένου μεσοεπιθετικού.
Ο 29χρονος χαφ, συναντήθηκε με τον Νίκο Μαχλά και, ουσιαστικά, συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012 με την ΠΑΕ του Ηρακλείου.
Για να γίνει κάτι τέτοιο, μάλιστα, ο Σίσιτς έδειξε καλή διάθεση στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, κατανοώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.
Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου, ενώ δεν αποκλείεται ο Σίσιτς να βρεθεί το Σάββατο (22/1) στην Καρδίτσα, ώστε να πάρει την πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γκουέι έπαθε θλάση στους προσαγωγούς, τέθηκε εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Αναγέννηση και το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα διαπιστωθεί μετά τις λεπτομερείς εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες.
Στον αντίποδα, ο Γαλανόπουλος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.
Στην αποστολή, τέλος, βρίσκεται και ο Δημήτρης Ρόβας, μετά από απουσία πέντε μηνών, αφού τον Αύγουστο είχε υποστεί ρήξη στον αχίλλειο τένοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου