Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αναγ. Καρδίτσας- ΟΦΗ 2-1 (+Video)


Η Αναγέννηση Καρδίτσας με γκολ των Ντοριβάλ και Αθανασιάδη, έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική της Football League πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Football League. Η ΑΣΑ με γκολ των Ντοριβάλ και Αθανασιάδη έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ και έφτασε στους 17 βαθμούς, πλησιάζοντας στον έναν βαθμό τον Ιωνικό.

Από την άλλη ο ΟΦΗ, παρότι προηγήθηκε με το γκολ του Αγρίτη, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς.
Η Αναγέννηση ήταν λίγο πιο δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο ΟΦΗ, ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 23', ο Γιακούμπου πήρε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδωσε ωραία στον Αγρίτη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον ΟΦΗ.

Καρδίτσα-ΟΦΗ 0-1

Από εκείνο το σημείο και μετά η Αναγέννηση πέρασε την αντεπίθεση, ούτως ώστε να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα. Στο 33' μετά από πλασαριστή εκτέλεση φάουλ, ο Ντοριβάλ με ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη για να κάνει το 1-1.

Καρδίτσα-ΟΦΗ 1-1

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά και στο 71' με ωραία κεφαλιά του Αθανασιάδη, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στην αναμέτρηση κάνοντας το 2-1.


Καρδίτσα-ΟΦΗ 2-1

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΟΦΗ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την ροή του αγώνα και η ΑΣΑ πανηγύρισε το σπουδαίο "τρίποντο" που της δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο διαιτητής του αγώνα Καλογερόπουλος (Αθηνών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Αθανασιάδη, Πίτκα, Κουτρομάνο, Βλόνταρτσικ, Κάλαϊτζιτς και Μανούσο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Πίτκας, Μελαμπιανάκης, Λουίζ Κάρλος, Μπαντάς, Κουτρομάνος, Μπουντούρης (75' Χατζηρίζος), Αθανασιάδης (87' Αθανασιάδης), Ραονέ, Ντοριβάλ (89' Σενόνε), Βούκοβιτς, Μπιτέλης.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος (75' Μανούσος), Κιάσσος, Μπερτίν, Πίτσος (83' Ζορμπάς), Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Ρούσεφ, Γιακούμπου, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ.

3ο Ημίχρονο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

"Δεν ήμασταν καλοί και από δύο στημένες φάσεις, φάγαμε 2 γκολ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε. Τα πράγματα δυσκολεύουν για εμάς, η προσπάθεια όμως συνεχίζεται. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Ξεκινήσαμε με καλές προυποθέσεις, είχαμε και την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, δεν ήμασταν, όμως προσεκτικοί και τιμωρηθήκαμε. Δεν προσέξαμε στα στημένα, φάγαμε δύο γκολ και τιμωρηθήκαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση."

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βάιος Καραγιάννης τόνισε:

"Παίξαμε με μια ομάδα από τις καλύτερες στην κατηγορία και ιστορική. Δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, όμως στην συνέχεια εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα και μπορέσαμε και κερδίσαμε. Θέλαμε τη νίκη, όπως και ο ΟΦΗ. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και πιο τυχεροί και την πήραμε. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μπράβο στα παιδιά και καλή συνέχεια στον ΟΦΗ."

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Κυριακή (23/1)

Παναιτωλικός- Αγροτικός Αστέρας (15.00)
Λεβαδειακός- Τρίκαλα (15.00)
Πιερικός- Ηλιούπολη (15.00)
ΠΑΣ Γιάννινα- Εθνικός (15.00)
Βέροια- Πανθρακικός (15.00)
Δόξα Δράμας- Ιωνικός (15.00)

Δευτέρα (24/1)

Εθνικός Αστέρας- Καλλιθέα (18.00, ΕΤ3)
Θρασύβουλος- Διαγόρας (19.00, CONNX)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 19 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    45
2. Παναιτωλικός    38
__________________________
3. Διαγόρας    35
4. ΟΦΗ    33*
5. Λεβαδειακός    30
6. Δόξα Δράμας    28
__________________________
7. Τρίκαλα    27
8. Θρασύβουλος    23
9. Ηλιούπολη    23
10. Πιερικός    21
11. Εθνικός Αστέρας    21
12. Πανθρακικός    21
__________________________
13. Βέροια    21
14. Αγροτικός Αστέρας    20
15. Εθνικός    20
16. Ιωνικός    18
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    17*
18. Καλλιθέα    10

* Αναγέννηση Καρδίτσας και ΟΦΗ έχουν ένα ματς περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου