Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΟΦΗ



1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

 *Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ ο ΟΦΗ στην Καρδίτσα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Το αδιαχώρητο θα επικρατεί σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση θα προσπαθήσει να πάρει βαθμολογική ανάσα και να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Το έργο των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Αστέρα.
Η θεσσαλική ομάδα μετρούσε ένα αρνητικό σερί 10 αγώνων και είχε κλείσει τρεις μήνες χωρίς νίκη. Ωστόσο η επικράτηση σε βάρος των «ερυθρόλευκων» την κράτησε τέσσερις πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία χωρίς αγώνες μπαράζ. Το θετικό για τον προπονητή Βάιο Καραγιάννη ήταν ότι ο επιθετικός Μπουντούρης (10 συμ./1) σκόραρε στην επιστροφή του, ενώ και ο φορ Ροντρίγκο(16 συμ./2) υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και θα αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή.
Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι τιμωρημένοι αμυντικοί Θεοδοσιάδης (17 συμ.), Κουρτεσιώτης (16 συμ.) και ο τραυματίας στόπερ Δούκας (11 συμ.). Ωστόσο, δυναμικό παρών θα δώσουν οι οπαδοί της Αναγέννησης.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Πίτκας – Κουτρομάνος, Χατζηρίζος, Μπαντάς, Ρουίζ – Βούκοβιτς, Μπιτέλης, Ραονέ, Μελαμπιανάκης, Αθανασιάδης – Μπουντούρης.
ΟΦΗ: Από τις 31 Οκτωβρίου έχουν να πανηγυρίσουν νίκη μακριά από το γήπεδό τους οι Κρητικοί και από τη στιγμή που έχουν στόχο την απευθείας άνοδο θέλουν να διακόψουν το αρνητικό αυτό σερί. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από τον 2ο της βαθμολογίας Παναιτωλικό και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Στις πέντε τελευταίες εξόδους έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία και είναι υποχρεωμένη να φύγει με το τρίποντο από την Καρδίτσα.
Στο προηγούμενο ματς με τη Βέροια ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με τη «βασίλισσα του βορρά» να εκφράζει πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Το κλίμα βελτιώθηκε και παρότι το ενδιαφέρον όλων βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ποντάρουν και στην παράδοση, αφού η ομάδα της Κρήτης δεν έχει χάσει ποτέ στις αναμετρήσεις με τους Καρδιτσιώτες.
Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα του επιθετικού Γκουεϊ (16 συμ./6). Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ υπέστη θλάση και αποκλείστηκε από την αποστολή, με αποτελέσμα η αποστολή να αποτελείται από μόνο έναν καθαρόαιμο φορ, τον Βλόνταρτσικ (11 συμ./1). Αντίθετα, ο αμυντικός Γαλανόπουλος που αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, ενώ για πρώτη φορά στις επιλογές του Αναστόπουλου βρίσκεται ο μέσος Ρόβας που αποθεραπεύτηκε.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μπερτέν, Πίτσος – Κιάσσος, Κάλαϊτζιτς, Ρούσεφ – Αγρίτης, Γιακούμπου, Βλόνταρτσικ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αναγέννηση είναι ανεβασμένη έπειτα από τη νίκη σε βάρος του Εθνικού Αστέρα. Θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της, αλλά απέναντί της θα βρίσκεται ένας ποιοτικός ΟΦΗ που ψάχνει πάση θυσία το εκτός έδρας τρίποντο. Η απουσία του Γκουεϊ είναι πλήγμα, όμως και πάλι οι Κρητικοί είναι ανώτεροι και ικανοί να φύγουν νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου