Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στην έδρα τους οι πρωτοπόροι!


Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αγρινιώτες υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ οι Ηπειρώτες τον Εθνικό. Ο ΟΦΗ ανεβαίνει στην Καρδίτσα για την Αναγέννηση, ενώ ο Διαγόρας αντιμετωπίζει τον Θρασύβουλο στη Φυλή.


Η 19η αγωνιστική:

Σάββατο 22/1

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΟΦΗ (15:00)

Στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ καλείται να πάρει βαθμούς για να μείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο απόηχο της εκδίκασης της υπόθεσης των Ιωαννίνων ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τον Άρη Γαλανόπουλο. Από την άλλη πλευρά ο Βάιος Καραγιάννης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Αθανασιάδη και Κορτεσιώτη.

Κυριακή 23/1

Παναιτωλικός – Αγροτικός Αστέρας (15:00)

Ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει χάσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια θέλει να «γιατρέψει» τις πληγές του στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Τα «καναρίνια» μετά την ήττα από τα Τρίκαλα θέλει να επιστρέψει στα «τρίποντα». Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα μετά από την αποχή από τις προπονήσεις και τις διαβεβαιώσεις που πήραν για να συνεχίσουν θέλουν να πάρουν κάποιους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Λεβαδειακός – Τρίκαλα

Ο Λεβαδειακός, ο οποίος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και προέρχεται από την ισοπαλία με τον Διαγόρα και θέλει να επικρατήσει για να συνεχίσει να είναι σε τροχιά πλέι οφ. Από την άλλη τα Τρίκαλα μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού θα επιδιώξει να κάνει την ζημιά στους «πράσινους».

Πιερικός – Ηλιούπολη

Ο Πιερικός μετά την ήττα από τον Εθνικό στο Ελληνικό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Ηλιούπολη, η οποία επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου θα ταξιδέψει στην Κατερίνη με τον Καφαλούκο, ο οποίος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Εθνικός

Ο πρωτοπόρος της Football League ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον «ζημιάρη» Εθνικό, ο οποίος από αγωνιστική σε αγωνιστική αποδίδει όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Στεφάν Ντεμόλ θα έχει εκτός πλάνων τους Ανδράλα, Πάντο και Τζημόπουλο. Από την άλλη πλευρά ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει.

Βέροια – Πανθρακικός

Η «Βασίλισσα της Ημαθίας» υποδέχεται τον Πανθρακικό, ο οποίος ψάχνει βαθμούς. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν θα έχει τον Γωργιάδη και τον Καλί, ενώ επιστρέφει ο Μιχαλόπουλος. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι», οι οποίοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Μανώλη Λιαπάκη, και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να ανέβουν στην βαθμολογία.

Δόξα Δράμας – Ιωνικός

Στη Δράμα η Δόξα μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Καλλιθέα υποδέχεται τον Ιωνικό, ο οποίος έρχεται με φόρα από την νίκη κόντρα στον Θρασύβουλο. Παράλληλα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ποδοσφαιριστές. Από την άλλη πλευρά στον Ιωνικό περιμένουν την έκδοση των δελτίων των Χατζηγιαννάκου, Ρε και Θέμελη.

Δευτέρα 24/1

Εθνικός Αστέρας – Καλλιθέα (18:00)

Στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας μετά την ήττα από την Καρδίτσα υποδέχεται την Καλλιθέα, η οποία προέρχεται επίσης από ήττα από την Δόξα. Ο Γιώργος Μανίκας θα έχει στη διάθεσή του τον Χανιώτη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του αλλά και τον Μπενίσκο, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Από την άλλη πλευρά ντεμπούτο σε ρόλο προπονητή θα κάνει ο Καραδήμος, στο πλάι του Γεωργουλόπουλου.

Θρασύβουλος – Διαγόρας (19:00)

Το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής είναι αυτό της Φυλής. Ο Θρασύβουλος μετά την ήττα από τον Ιωνικό υποδέχεται τον Διαγόρα, ο οποίος προέρχεται από την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό. Οι Νικλητσιώτης, Πρίπου και Μίχος θα είναι έτοιμοι, ενώ ο Μουστόγιαννης κάνει αγώνα δρόμου. Από την άλλη πλευρά κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Πέτρος Ρουτζίερης, μετά την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.


Η επόμενη (20η) αγωνιστική:

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός
Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός
Τρίκαλα – Θρασύβουλος
Ηλιούπολη – ΠΑΣ Γιάννινα
Διαγόρας – Δόξα Δράμας
Εθνικός – Βεροια
Ιωνικός – Εθνικός Αστέρας
Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Καλλιθέα - ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου