Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πανθρακικός: "Διπλή" ενίσχυση


Η ΠΑΕ Πανθρακικός προχώρησε σε "διπλή" μεταγραφική ενίσχυση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Γκρεγκορί Κριστ και Αμπντελμαζίντ Ουλμέρ.

 Σε "διπλό" μεταγραφικό "χτύπημα" προχώρησε την Κυριακή η ομάδα του Παναθρακικού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΠΑΕ, κάτοικοι Κομοτηνής μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Γάλλος Γκρεγκορί Κριστ και ο Μαροκινός με Γαλλικό διαβατήριο Αμπντελμαζίντ Ουλμέρ.

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαιο με τους Γκρεγκορί Κριστ και Αμπντελμαζίντ Ουλμέρ ως τις 30.06.2011. Οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κομοτηνή και συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Γκρεγκορί Κριστ γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1982 στη Γαλλία και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Βελγική Σεντ Τρούιντεν από την οποία αποκτήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς.

Ο Αμπντελμαζίντ Ουλμέρ γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1978 στο Μαρόκο και είναι κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Βελγική Σαρλερουά ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την ομάδα ανδρών του Μαρόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου