Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η Καλλιθέα "φωνάζει" για την διαιτησία


Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Θρασύβουλο, εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιωσηφίδη, στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο έχει η Καλλιθέα. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους κ.κ. Γιαννόπουλο και Τεροβίτσα να απομακρύνουν τον εν λόγω διαιτητή από τους πίνακες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας ευτύχισε να πετύχει δύο πολύ όμορφα γκολ και να προηγηθεί, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει και άλλο το σκορ.

Όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ιωσηφίδης έδειξε τις προθέσεις από πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταλόγιζε καθαρά φάουλ υπέρ της ομάδας μας, ενώ αντίθετα "ανακάλυπτε" φάουλ υπέρ του Θρασύβουλου, φέρνοντας τον στην περιοχή μας.

Αποκορύφωμα των λαθών του στο πρώτο ημίχρονο ήταν η φάση κατά την οποία γρονθοκοπήθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Ζουμπουλάκης και ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής δεν αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Ιωσηφίδης συνέχισε το έργο του δίνοντας φάουλ – που μόνο αυτός είδε – στα όρια της μεγάλης περιοχής από το οποίο προήλθε η μείωση του σκορ σε 1-2. Στην αμέσως επόμενη φάση καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας με αποτέλεσμα την ισοφάριση.

Αλλά φαίνεται ότι έπρεπε να "ολοκληρώσει το έργο του" κατακυρώνοντας γκολ – οφσάιντ της γηπεδούχου ομάδας στο οποίο ο σκόρερ βρισκόταν τουλάχιστον δύο μέτρα μπροστά από τους αμυντικούς μας. Αντίθετα μας στέρησε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, το ένα σε μαρκάρισμα στον Μαρουκάκη και το άλλο στις καθυστερήσεις του αγώνα σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή του Θρασύβουλου.

Κύριε Γιαννόπουλε, Κύριε Τερροβίτσα το σημερινό πλασματικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν αλλάζει, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε ο κ. Ιωσηφίδης να απομακρυνθεί από το σώμα των Διαιτητών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου