Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Με πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο ο ΠΑΣ "σκόρπισε" με 5-0 την Πρέβεζα – Αναβολή της εκδίκασης της έφεσης


Ο Εμίλιο Φουρτάδο ήταν σ' ένα ακόμα φιλικό ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας τα 3 από τα 5 γκολ της ομάδας του, με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν σ' ένα επιβλητικό σκορ επί του ΠΑΣ Πρεβέζης, ικανοποιώντας τον Στεφάν Ντεμόλ που ήθελε να δει την κατάσταση ορισμένων παικτών του που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Τα γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν οι Φουρτάδο στο 10', Ντε Βινσέντι στο 50' Φουρτάδο στο 64', Σκούφαλης στο 73' και Φουρτάδο στο 85'.
Το φιλικό δυστυχώς δεν τίμησε με την παρουσία του ο κόσμος της Πρέβεζας, αφού οι φίλαθλοι δεν ξεπέρασαν τους 100. Ανάμεσά τους, πάντως, ήταν ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι Περικλής Βασιλάκης που δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί αγώνες των «κυανόλευκων» όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.
ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος, Ναστούλης, Μάρκου, Μπούκουρας, Χάικας, Δήμας Θ., Δήμας Δ., Νίκου, Μπρούβας, Καντίου, Νάτσης.
Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Χαϊδάκης, Χουλιάρας, Λιάσκος, Πανούσης, Πάσχος, Μηλιώνης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κουβεντάρης, Στάθης, Μιχαήλ, Ντε Βισέντι, Μπουχάν, Βαγγελής, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Φουρτάδο.
Έπαιξαν και οι Χαρίσης, Γκέγκας, Ιωάννου, Νασούλης, Γκοτζιάς, Νικολάου.
 
Αναβλήθηκε η έφεση
Για την επόμενη Τετάρτη πηγαίνει πιθανότατα η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα για την ποινή των 2 αγωνιστικών χωρίς θεατές και το πρόστιμο των 105.000 ευρώ. Την αναβολή ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Η αναβολή κρίθηκε σκόπιμη και για έναν ακόμα λόγο. Η ΠΑΕ με αναφορά της στον αθλητικό εισαγγελέα κατηγορεί τον Βεζυρίδη για θέατρο, ενώ στάλθηκαν dvd τόσο στον αθλητικό εισαγγελέα όσο και σε όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες!!!  

superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου