Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Χανιώτης: «Ανοδος ή πλέι οφ»


Ο επιθετικός του Εθνικού Αστέρα, Λάμπρος Χανιώτης μίλησε στον Sentra 103,3 για το πρωτάθλημα της Football League, για την πορεία των Καισαριανιωτών, για την «Προό», για το ματς με τον Διαγορά και το επερχόμενο με τα Τρίκαλα.

Για το πρωτάθλημα της Football League:

Σε ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση και έχει τεράστιο σασπένς μέχρι το τέλος, τόσο για την άνοδο όσο και για τον υποβιβασμό.

Για τη βαθμολογική θέση του Εθνικού Αστέρα:
Ο Εθνικός Αστέρας δεν νομίζω πως είναι στη θέση που του αξίζει. Ήμαστε μια ομάδα που έχει πολύ καλό ρόστερ, με πολλούς καλούς και έμπειρους παίχτες και οι δυνατότητές της ειδικά με τις προσθήκες που έγιναν είναι για ακόμη πιο ψηλά. Δεν ξέρω αν μιλάμε για απευθείας άνοδο ή άνοδο μέσω των play off , αλλά εμείς σίγουρα κοιτάμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τα συμβόλαια των παιχτών της Football League:
Στο πρωτάθλημα της Superleague είναι πολλά τα χρήματα σε αρκετές ομάδες, ενώ στη Football League τα συμβόλαια είναι για γέλια. Όπως σε κάθε χώρο έτσι και στον δικό μας, έχουν ζορίσει πολύ τα πράγματα και έτσι παίρνουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές λιγότερα χρήματα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ακόμα και αυτά τα λιγότερα δεν τα παίρνουμε.

Για την Προοδευτική και το γεγονός πως εκεί αναδείχτηκε:
Η Προοδευτική είναι η ομάδα της καρδιάς μου και δεν θα το κρύψω ποτέ. Πήγα στην Προοδευτική να την παρακολουθήσω πριν λίγο καιρό και είχε περίπου 2000 κόσμο το γήπεδο. Μακάρι για την ομάδα να έχει συνέχεια τόσο κόσμο, γιατί στην Αθήνα όλοι πάνε στο γήπεδο μόνο στις μεγάλες ομάδες Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα αλλά και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα:
Δεν έχει σημασία αν σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος. Το θέμα είναι ότι η ομάδα βγήκε από μια δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν και πλέον μπορούμε και κοιτάμε το μέλλον με άλλο μάτι.
Είναι καλή ομάδα τα Τρίκαλα με έμπειρους και καλούς παίχτες, με καλό προπονητή που γνωρίζει καλά την κατηγορία και από όσο μαθαίνω θα έχει και περίπου 6-7 χιλιάδες κόσμο το Σάββατο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου