Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στο Αγρίνιο θα «παρελάσει» ο ΠΑΣ


Ανήμερα της 98ης επετείου από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων, την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου (15:00), ορίστηκε από την Ένωση Β' και Γ' Εθνικής να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της μεθεπόμενης (23ης) αγωνιστικής, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μία κοινή φιέστα ανόδου για τις δύο ομάδες που ήδη έχουν πάρει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για την απευθείας άνοδο.
Ο μεν ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πλέον στο εντυπωσιακό +11 από τον τρίτο της βαθμολογίας Διαγόρα Ρόδου, ενώ ο Παναιτωλικός άνοιξε την ψαλίδα στο +4 και διατηρείται κι αυτός σε τροχιά απευθείας ανόδου.
Λόγω έλλειψης προβολέων στο γήπεδο του Παναιτωλικού, η αναμέτρηση αναγκαστικά θα γίνει στις 15:00 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το CONN-X TV. Ασφαλώς το γεγονός ότι δεν θα είναι εργάσιμη η μέρα θα βοηθήσει στη μετακίνηση των φίλων της ομάδας, αν και πρέπει να θυμίσουμε ότι η μικρή χωρητικότητα της εξέδρας φιλοξενούμενων είχε οδηγήσει σε συμφωνία τις δύο ΠΑΕ από τον α' γύρο να διατεθούν μόνο 250 «μαγικά χαρτάκια» στους φιλοξενούμενους. Θεωρείται βέβαιο το sold out για το μικρό γήπεδο του Αγρινίου.

superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου