Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Κλειδί" στην έφεση η έλλειψη ομόφωνης απόφασης


Την Παρασκευή πιθανότατα καταθέτει την έφεση ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πρωτόδικη απόφαση που τον υποχρεώνει να δώσει τους αγώνες με Βέροια και Καλλιθέα χωρίς θεατές και του επιβάλει πρόστιμο 105.000 ευρώ. "Κλειδί" για να απαλειφθούν οι δύο αγωνιστικές, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της υποτροπής για την καθιστική διαμαρτυρία φιλάθλων έξω από το γήπεδο της Βέροιας και να μειωθεί το πρόστιμο-μαμούθ, είναι ασφαλώς η παραδοχή του ενός από τα τρία μέλη της επιτροπής ότι δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια, αλλά μεμονωμένο συμβάν.
Είθισται η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να μειώνει τις πρωτόδικες ποινές, οπότε υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποδοθεί πλήρως δικαιοσύνη και δεν θα επιχειρηθεί η οικονομική εξόντωση της πλέον υγιούς ΠΑΕ της Football League.
Όσον αφορά τον ΟΦΗ, κι εκείνος θα προσφύγει σε δεύτερο βαθμό για την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, αλλά ούτε και σ' αυτήν την περίπτωση έχει κάποια τύχη. Όσον αφορά την προθεση να φτάσει ακόμα και στο CAS, μια απλή παράσταση στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο στοιχίζει περί τις 10.000 ευρώ. "Αν τα έχουν για πέταμα, μπορούν να προχωρήσουν", σχολίαζαν πηγές από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου