Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μένει και επιμένει ο Παντελίδης!


Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του στον Εθνικό είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει πως η ομάδα του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είδε τους παίκτες του να απέχουν από τις δύο τελευταίες προπονήσεις (την Τετάρτη πήγαν μόλις οκτώ), όμως δείχνει αποφασισμένος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Οι παίκτες του είδαν το χρώμα του χρήματος και πλέον την Πέμπτη επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την ομάδα μετά την 9η αγωνιστική, όταν είχε μόλις 4 βαθμούς, ενώ αυτή την στιγμή και πριν την 21η έχει 23 βαθμούς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι λογικό λοιπόν να μην «πηδήξει» από το καράβι αυτή την δύσκολη στιγμή.

Ναυάγησε η πώληση του Εθνικού


Ασχημα ήταν τα νέα που άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Πειραιώς στην προπόνηση της Πέμπτης (3/2), από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νίκο Πηρουνιά. 

Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων έδειξε στους παίκτες το φαξ που έστειλαν οι υποψήφιοι αγοραστές, στο οποίο αναφέρεται η απόσυρση του ενδιαφέροντος τους. Στην συνέχεια, ζήτησε νέα πίστωση χρόνου, διαβεβαιώνοντας άπαντες ότι, σε διάστημα δέκα ημερών, θα βρεθεί λύση στα προβλήματα της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά πληρώθηκαν ένα μέρος των χρημάτων, που τους όφειλε η διοίκηση και ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες για τον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου