Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αναστόπουλος: Το ματς με τον Ιωνικό είναι τελικός για εμάς


Ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε το ματς με τον Ιωνικό "τελικό" για τον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνει ο σύλλογος στον στόχο της απευθείας ανόδου.

Τελικό χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι οπωσδήποτε για να μείνει στον στόχο της απευθείας ανόδου.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στις μεταγραφές των Μπουλούτ και Γεωργίου, όσο και στην απόφαση της ένστασης του ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία απορρίφθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για τη νίκη επί της Καλλιθέας: "Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Η νίκη επί της Καλλιθέας θα μας δώσει μια ώθηση για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είχαμε ένα στοιχείο που είχαμε να το δούμε αρκετές Κυριακής και μιλάω για αυτό της δύναμης.

Στις προσωπικές μονομαχίες ήμασταν πολύ δυνατοί γιατί ομάδες του τύπου της Καλλιθέας όπως και του Ιωνικού μπορούν να αντιπαραθέσουν μόνο τη δύναμη. Αν έχουμε το ίδιο σκεπτικό ώστε να το δείχνουμε στο γήπεδο και σε συνδυασμό με τους βαθμούς θα μπορούμε να προχωρήσουμε".

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό: "Είχα πει ότι αρχίζοντας ο δεύτερος γύρος, αρχίζει για εμάς το πρωτάθλημα και ισχύει ακόμα. Κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε θα βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Είναι παιχνίδι σαν τελικός για εμάς. Αυτά τα στοιχεία τα θέλουμε και τα κρατάμε γιατί πρέπει να τα δείξουμε με τον Ιωνικό".

Για τον Ιωνικό: "Ο Ιωνικός δεν έχει να χάσει τίποτα και για αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνο το παιχνίδι. Θα φανούμε προσγειωμένοι γιατί έτσι πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια και να κάνουμε πράξεις".

Για τα προβλήματα: "Έχουμε κάποιους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως οι Κιάσσος, Βεζυρίδης, Κάλαϊτζιτς που είναι τιμωρημένοι. Από εκεί και πέρα έχουμε κάποιους τραυματισμούς που πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν.

Ελπίζω ότι θα παρουσιάσουμε μια ισχυρή ομάδα γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο όπως όλα τα ματς. Ο κόσμος έδωσε το παρόν στην Καλλιθέα παρά το "τσουχτερό" κρύο όμως επειδή είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή πρέπει να είναι στις επάλξεις".

Για τους Μπουλούτ και Γεωργίου: "Ο Μπουλούτ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση και σήμερα ο Γεωργίου. Θα μιλήσω μαζί τους και εφόσον είναι εντάξει τότε θα τους πάρω στην αποστολή. Όσους παίκτες είναι στο ρόστερ, μόνο δύο δεν έχω χρησιμοποιήσει. Τον Ζαχαράκη και τον Καρακατσάνη. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται".

Για το τελικό αποτέλεσμα της μεταγραφικής περιόδου: "Πιστεύω ότι πήραμε παίκτες σε θέσεις που θέλαμε. Άλλωστε και την ομάδα και τους παίκτες πιστεύω πάρα πολύ. Οι παίκτες που ήρθαν, θα δώσουν την βοήθεια για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Αυτό είναι το ζητούμενο".

Για την αποχώρηση του Γκουεί: "Όταν έρχεται ένας παίκτης που δηλώνει ότι θέλει να φύγει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Εγώ προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν είναι το θέμα μας ο Γκουεί. Είπα ότι από την στιγμή που θέλει να φύγει ένας παίκτης, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Το μοναστήρι να είναι καλά. Από καλόγερους".

Για την απόφαση εις βάρος του ΟΦΗ: "Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που υπάρχουν οι νόμοι όμως δεν εφαρμόζονται. Δεν θέλω να πω κάποια λέξη που θα χαρακτηριστώ γραφικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου