Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμησης αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Βέροια – Εθνικός Αστέρας 0-0

* Το «διπλό» απουσιάζει από τα 15 τελευταία ματς που έχει διευθύνει ο Δελφάκης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στο ντέρμπι με την ομάδα τη Ημαθίας καλούνται να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγουν από τις θέσεις των πλέι άουτ οι Θεσσαλονικείς. Ο Αγροτικός Αστέρας μετά την ήττα στα Γιάννενα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και με τη βοήθεια των οπαδών του θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της «βασίλισσας του βορρά» και να αναρριχηθεί.
Απέναντι στον πρωτοπόρο οι «πράσινοι» δέχτηκαν ένα γρήγορο γκολ και παρότι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν ότι δεν είχαν τις λύσεις για να πάρουν τουλάχιστον τον πόντο. Ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης μπορεί να υποστήριξε ότι η αδικία στη βαθμολογία θα αποκατασταθεί, όμως για να γίνει αυτό δεν πρέπει να υπάρξουν απώλειες εντός έδρας.
Η διοίκηση βρήκε χρήματα για να διακανονίσει το χρέος προς την εφορία και έτσι σφραγίστηκαν εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου. Το άλλο ευχάριστο για τον Αγροτικό Αστέρα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο αμυντικός Γόγολος (17 συμ.), ο μέσος  Γέσιτς (15 συμ./1), και ο επιθετικός Γκόμες (11 συμ.). Μοναδικός αμφίβολος ο μέσος Κούτσης (10 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Λαμπάκης - Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Γόγολος, Χασιώτης - Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Ναλμπάντης, Γέσιτς, Τσούκλης - Στεφανίδης.
ΒΕΡΟΙΑ: Το τρίποντο σε βάρος της Ηλιούπολης βόηθησε τους «κυανέρυθρους» να ξεφύγουν από τη ζώνη των μπαράζ, όμως το αποφασιστικό βήμα θα γίνει εφόσον πάρουν θετικό αποτέλεσμα στον Εύοσμο. Προπονητή, πάντως, η διοίκηση δεν προσέλαβε και θα πορευτεί για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Κικερίδη.
Η ομάδα της Ημαθίας έκαμψε την αντίσταση της Ηλιούπολης και έδειξε ότι η αλλαγή προπονητή άλλαξε το κλίμα. Υποψήφιοι για τον πάγκο ακούστηκαν πολλοί, όμως η ΠΑΕ αναμένει το αποτέλεσμα του αγώνα στον Εύοσμο και αν αυτό είναι θετικό δεν αποκλείεται να πορευτεί ως έχει μέχρι το φινάλε. Τα ονόματα που ακούγοντα έντονα είναι αυτά των Καλαϊτζίδη, Κατσαβάκη, Καμπερίδη και Αποστολίδη.
Ο αμυντικός Γεωργιάδης (14 συμ./1) και ο μέσος Μιχαλόπουλος (11 συμ.) αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμών. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Οικονόμου (17 συμ.). Εξέτισε την ποινή του ο χαφ Τσιάτσιος (14 συμ./1).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Συμεωνίδης – Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας – Καλτσάς, Καπίας, Μπλαζέφσκι, Καμινιώτης, Καλογέρης – Σαϊτιώτης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο βαθμοί χωρίζουν τους δύο αντιπάλους, οπότε όλα δείχνουν ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει, σίγουρα, μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και θα είναι πάνοπλος. Από την άλλη πλευρά η Βέροια είναι ανεβασμένη, όμως μακριά από το γήπεδό της δεν πείθει και ταλαιπωρείται από απουσίες. Τα πέντε τελευταία ματς του ζευγαριού έχουν λήξει under και αυτό δύσκολα θα αποτελέσει την εξαίρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου