Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σπουδαίο διπλό των Τρικάλων στη Δράμα (+Video) - Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τον Πιερικό και συνεχίζει να είναι στην δεύτερη θέση και στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Εθνικό, Τρίκαλα και Λεβαδειακό. Δύσκολη η υπόθεση παραμονή για την Καλλιθέα μετά το 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό.

 Ακάθεκτος συνεχίζει ο Παναιτωλικός την πορεία του προς την Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 2-1 του Πιερικού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, όλο και πιο κοντά στην παραμονή είναι ο Εθνικός. Οι Πειραιώτες που με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους βρίσκονται σε συνεχή ανοδική πορεία, πέρασαν από την Καρδίτσα, επικρατώντας με 1-0 της τοπικής Αναγέννησης και έφτασαν έτσι στους 26 βαθμούς.
Ο Λεβαδειακός ο οποίος επίσης είναι σε τροχιά ανόδου, επικράτησε με 1-0 στο Στάδιο της Φυλής του Θρασύβουλου και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, αφήνοντας πέμπτο τον ΟΦΗ με 36, ο οποίος αγωνίζεται την Δευτέρα.

Στην εξάδα των πλέι οφ βρίσκονται πλέον και τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα νίκησε στο ντέρμπι την Δόξα Δράμας με 1-0 στην Δράμα και την προσπέρασε με 33 βαθμούς, αφήνοντας τους "Μαυραετούς" στους 31.

Στην Βέροια, η "βασίλισσα του βορρά" με γκολ του Σαϊτιώτη νίκησε με 1-0 την Ηλιούπολη, ενώ στο "Ελ Πάσο" Καλλιθέα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με την υπόθεση παραμονή για την Καλλιθέα να έχει γίνει πολύ δύσκολη πλέον. Το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα.

Η 21η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με δύο αναμετρήσεις. Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, ενώ στην Καισαριανή θα αναμετρηθούν ο Εθνικός Αστέρας με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ημέρας:

Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός 0-1

(71' Ψιάνος)

Για ακόμα μία φορά τον τελευταίο καιρό, ο Εθνικός απέδειξε ότι στέκεται πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια, σκαρφαλώνοντας στη μέση της βαθμολογίας. Το γκολ που σταμάτησε το μίνι σερί των δύο εντός έδρας νικών της Αναγέννησης, σημείωσε ο Ψιάνος στο 71'.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Ρίζος, Κουτρομάνος, Μελαμπιανάκης, Θεοδοσιάδης, Λούιζ Κάρλος, Ραονέ, Σενόνε, Μπιτέλης, Χατζηρίζος (46' Σίλβα), Μπουντούρης, Αθανασιάδης.

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Γκράϊμς, Φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Σύρος, Παγώνης, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Μεντί (29' λ.τ Καρλόπουλος), Ψιάνος, Ριμκεβίτσιους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)

Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου:

Βάιος Καραγιάννης (προπονητής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ)
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της Αναγένννησης για την εμφάνιση της ομάδας. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την απόδοση των προηγούμενων δύο παιγνιδιών. Πραγματοποιήσαμε το χειρότερο παιγνίδι και όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην βγήκαμε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη, προσπαθήσαμε να βρούμε τους διαδρόμους, ρισκάραμε, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μπορούσαμε να αποφύγουμε. Όταν είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα πιέσαμε, όμως το ανορθόδοξο παιγνίδι μας και η έλλειψη τύχης μας ανάγκασαν να φύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο. Η σημερινή ήττα, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο επόμενο παιγνίδι θα χρειαστεί να κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εύχομαι καλή συνέχεα στην ομάδα του Εθνικού».

Χρήστος Αθανασιάδης (ποδοσφαιριστής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ)
«Πίστευα σήμερα και μετά τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στα προηγούμενα παιγνίδια πως θα παρουσιαζόμασταν τουλάχιστον το ίδιο καλοί, αλλά δυστυχώς η μπάλα είναι απρόβλεπτη. Κάναμε ένα πισογύρισμα σήμερα και κάναμε ακόμη πιο δύσκολη τη συνέχεια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση στη συνέχεια, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Η Αναγέννηση με την δυναμική της και την στήριξη του φίλαθλου κόσμου έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει την παραμονή».

Σάββας Παντελίδης (προπονητής ΕΘΝΙΚΟΥ)
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη τους. Δεν ήξερα πως θα παρουσιαζόμασταν σήμερα, αφου στην ουσία η ομάδα κατέβηκε στο παιγνίδι χωρίς προπόνηση και με δύο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που έπαιζαν για πρώτη φορά και έχοντας προπονηθεί ελάχιστα. Ηταν κακό το πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε μια ευκαιρία την οποία όμως σπαταλήσαμε.
Στην επανάληψη εκμεταλλευτήκαμε το άγχος της Αναγέννησης και παρότι επιθετικά ήμασταν ακίνδυνοι, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Θεωρώ άδικη την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας και στο τέλος χρειαστήκαμε και τον παράγοντα τύχη για να διατηρήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι το επόμενο δύσκολο παιγνίδι στην έδρα μας με την Καλλιθέα. Οσον αφορά την Αναγέννηση, πρέπει και πιστεύω ότι θα σώσει την κατηγορία. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους».

Στέργιος Ψιάνος (ποδοσφαιριστής ΕΘΝΙΚΟΥ)
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε. Παρότι δεν κάναμε ευκαιρίες, ευτυχήσαμε να πετύχουμε το γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο και να κατακτήσουμε τρεις πολύτιμους πόντους. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Αναγέννηση».


Δόξα Δράμας - Τρίκαλα 0-1

(81' Ουέλινγκτον)

Το "κάστρο" της Δράμας άντεξε για 21 αγωνιστικές, αλλά έπεσε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και μάλιστα από τα Τρίκαλα, με συνέπεια οι Θεσσαλοί να πάρουν τη θέση της Δόξας στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 81' ο Ουέλινγκτον, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (69' Τσιμπλίδης), Μαρκόφσκι, Ρούτσης, Λίμα, Χατζηπαντελίδης (46' Αλεξάντροβιτς), Βέρτζος, Μοσχάκης (59' Ντε Φαρία).

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Ριζογιάννης (8' Μπακομήτρος), Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (64' Γιώτας), Μανουσάκης, Μίνγκας (79' Ουέλινγκτον), Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Ένοκ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκιόλιας (Αθηνών)

Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου:

Γιώργος Βαζάκας (προπ. Τρικάλων): «Ήταν μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη για εμάς και το μέγεθος είναι μεγαλύτερο όταν παίζεις με ένα ποδοσφαιρικό θηρίο όπως η Δοξα Δραμας και ειμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, η Δοξα ειναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και χαίρομαι για αυτό γιατί λείπουν από το ποδόσφαιρο τετοιες ομάδες.
Η Δοξα εχει δύναμη από τη μεση και μπροστα και ειδικά από τα πλάγια. Αφου δε δεχτήκαμε γκολ πίσω... πετύχαμε εμείς σε ένα καθοριστικό σημείο και πήραμε τη νίκη, Για εμάς αυτή η νικη είναι ορόσημο γιατι ο στόχος που βαλαμε για την εξάδα πλεον μπαίνει σε ευθεία γραμμή για εμάς. Έχουμε πολύ δρόμο, έχουμε αλλα 13 ματς και οι παίκτες μου είναι προσγειωμένοι.
Θα κάνω έκκληση στον δικο μας τον κόσμο, όπως κάναμε και με τον Παναιτωλικό έτσι να το κάνουμε και στο επόμενο ματς, να γεμίσουμε το στάδιο για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στη Σουπερ Λιγκ. Δεν υπάρχει ο πολύ δυνατός αντίπαλος στην κατηγορία, όλες οι ομάδες είναι στην γραμμή και αν κάνεις το λάθος θα το πληρώσεις».

Μιχάλης Γρηγοριου (προπ. Δόξας): «Θελαμε τη νικη και τους βαθμους μετα την ήττα που κάναμε στον Διαγόρα. Ο ποδοσφαιρικός Θεός σήμερα δεν ήταν μαζί μας. Εμείς χάσαμε αρκετές και κλασσικές ευκαιρίες για ένα τέτοιου είδους ντέρμπι. Έχουμε δει και στο παρελθόν ανάλογα παιχνίδια αλλά τι να κάνουμε... έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σαν προπονητής δε μπορώ να πω κάτι στα παιδιά για την θέληση και το πάθος που έδειξαν σήμερα».

Χρήστος Πουρής (παίκτης Τρικάλων): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Δουλέψαμε εντατικά όλη την εβδομάδα γνωρίζοντας πως θα παίξει ο αντίπαλος και μας βγήκε και το παιχνίδι. Τα ντέρμπι έτσι, βάζεις ένα γκολ και κερδίζεις. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που σε ένα ακόμη παιχνίδι βρέθηκε κοντά μας και μας στήριξε και πιστεύω ότι θα είναι και το Σάββατο μαζί μας για να βοηθήσει. Όταν είσαι σε μία ομάδα θα πρέπει να είσαι έτοιμος όταν ο προπονητής σου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσεις».

Μάρκο Μαρκόφσκι (παίκτης Δόξας): «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την σημερινή ήττα. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι και έτσι όπως πήγε το ματς ούτε με ισοπαλία θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ χωρίς να μας κάνει φάση ο αντίπαλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε…».

Ουέλιγκτον (παίκτης Τρικάλων): «Σίγουρα κανείς παίκτης δεν περιμένει στην πρώτη επαφή να βάλει γκολ αλλά όταν γίνεται αυτό χαίρεσαι πάρα πολύ. Ειδικά μέσα σε μία τέτοια έδρα που οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι. Χαίρομαι πάρα πολύ για το γκολ που έβαλα. Είμαστε πια σε μία πολύ καλή κατάσταση βαθμολογικά αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει…».

Video του αγώνα Δόξα Δράμας - Τρίκαλα 0-1




Καλλιθέα - Πανθρακικός 1-1

(20' Καλτσάς / 67' Σίμωσης)

Αφού δεν μπόρεσε να νικήσει και σήμερα ενώ προηγήθηκε, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει τη μάχη της παραμονής η Καλλιθέα. Η ομάδα των Γεωργουλόπουλου-Καραδήμου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά στο 20', όμως ο Σίμωσης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 67', μετά από σέντρα του Κανωτίδη, ισοφάρισε για τον Πανθρακικό.

Καλλιθέα (Γεωργουλόπουλος-Καραδήμος): Τακίδης, Παραράς, Κισκαμπάνης, Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Μαρουκάκης, Καραδήμος, Καλτσάς, Φαμπίνιο, Μουρατίδης, Τεγούσης.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Νατσούρας, Κανωτίδης, Τζιωρτζόπουλος, Ορλάντο, Ζησόπουλος, Νικέζ, Πετρέσκου, Βαγγελόπουλος (64' Σίμωσης), Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου

Εμίλιο Φερέρα (προπ. Πανθρακικού): «Ξέραμε ότι ήρθαμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για κάθε ομάδα που αγωνίζεται εδώ γιατί έχει πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ να πω κάτι για το παιχνίδι στους παίκτες μου γιατί το γήπεδο ήταν χάλια. Το ότι δεν χάσαμε είναι και καλό και κακό. Από εδώ και πέρα έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και το θετικό για την ψυχολογία μας είναι ότι έχουμε 3 παιχνίδια αήττητοι. Τα καλύτερα εύχομαι στην Καλλιθέα».

Λουκάς Καραδήμος (παίκτης-προπονητής Καλλιθέας): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί παλέψαμε σε ένα κακό γήπεδο. Δεν περιμέναμε να γίνει καλό παιχνίδι λόγω της κατάστασής του. Δικαιούμασταν να κερδίσουμε γιατί είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή ο Πανθρακικός, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες.
Για την διαιτησία δε θέλω να μιλώ αλλά έχουμε αγανακτήσει. Βάλαμε τέσσερα γκολ και μέτρησε το ένα. Θεωρώ ότι το γκολ του Πινδώνη ήταν καθαρό. Και πάλι κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Δεν τα παρατάμε. Η ομάδα έχει μέλλον αλλά όχι βαθμούς. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δεν γίνεται η ομάδα να ισοφαρίζεται και οι 100 φίλαθλοι που είναι στο γήπεδο να αποδοκιμάζουν αντί να ενισχύουν την ομάδα. Αυτή η εικόνα με λυπεί πολύ».



Παναιτωλικός - Πιερικός 2-1

(1' Βούκοβιτς, 32' Κούσας / 25' Κοντέων)

Στους τέσσερις βαθμούς αύξησε τη διαφορά του από τον Διαγόρα ο Παναιτωλικός (η ομάδα της Ρόδου παίζει τη Δευτέρα στην Καισαριανή), μετά τη νίκη του επί του Πιερικού. Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ από τα... αποδυτήρια με τον Βούκοβιτς όμως ο Κοντέων ισοφάρισε στο 25'. Η χαρά των φιλοξενούμενων, πάντως, δεν κράτησε πολύ, αφού ο Κούσας με κεφαλιά στο 32', έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης, (46' Παλαιολόγου)  Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Γκούρμα (74' Καούνος), Μπουμάλ (59' Γκουέι).

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Πέντα (15' Περουτζίνι, 64' Πουλάκος), Λόπες, Κωνσταντινίδης, Κοντέων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου

Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπ. Πιερικού): Σήμερα δεχτήκαμε δυο γκολ, που ούτε εγώ τα έχω καταλάβει ακόμα. Ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα με δυνατή έδρα και τον συγχαίρω που έχει κάνει το ποδόσφαιρο γιορτή. Είναι να χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο και με φιλάθκους σαν αυτους που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπάμπης Τεννές (προπ. Παναιτωλικού): Σήμερα πετύχαμε μια αγχώδη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά μετά φάνηκε το άγχος των παικτών. Αν ξαναπαίξουμε έτσι όπως παίξαμε στο β΄ημίχρονο, δεν θα ξανακερδίσουμε. Πάντως, τα λάθη των ποδοσφαιριστών αποδίδονται καθρά και μόνο στο άγχος. Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί, κόντρα σε έναν Πιερικό που μας απείλησε μόνο με στημένες φάσεις.



Θρασύβουλος - Λεβαδειακός 0-1

(16' Ντιμπαλά)

Η εδραίωση του Λεβαδειακού στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας είναι γεγονός, μετά και τη νίκη του επί του Θρασύβουλου στη Φυλή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντιμπαλά στο 16'.

Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Κωστάκης, Κολοτούρος, Ζώνας, Μουστόγιαννης, Πρίπου, Κατσίκης, Κακαράς, Βαλεριάνος, Σκούρτης, Παληγεώργος (50' Ζαχαρόπουλος), Φρίμπονγκ.

Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Αλεξίου, Λισγάρας, Τάσιτς, Μπεγκόνια, Ναπολεόνι, Ντιμπαλά, Πόποβιτς, Ζουρούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου

Άκης Μάντζιος (προπ. Θρασύβουλου): «Ήμασταν αρκετά φλύαροι χωρίς να καταφέρουμε κάτι ουσιαστικό, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Ρισκάραμε, βάλαμε δύο επιθετικούς, δύο επιθετικούς χαφ στον άξονα, δεν τα καταφέραμε όμως. Συνεχίζουμε. Έχουμε μια δύσκολη προσπάθεια, με συνεχόμενα ντέρμπι και πρέπει να ανταπεξέλθουμε.
Θεωρώ ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, θα βρούμε το δρόμο μας και θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να είμαστε στο τέλος μέσα στο στόχο μας. Καλή συνέχεια στο Λεβαδειακό και ελπίζω να είναι μέσα στις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Παναγιώτης Ζώνας (παίκτης Θρασύβουλου): «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δουλέψαμε πάρα πολύ κι αυτό φάνηκε από την υπεροχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κατά πολύ καλύτεροι. Για μας δεν τελείωσε τίποτα, τώρα αρχίζει. Με τη σκληρή δουλειά όπως είπε και ο προπονητής μας, θα αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, εύχομαι στο Λεβαδειακό, ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».

Βασίλης Βούζας (προπ. Λεβαδειακού): «Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε σήμερα, είναι το αποτέλεσμα και όχι η απόδοση. Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερος ο Θρασύβουλος και δικαιούταν ένα γκολ. Κρατάμε το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα και τον προπονητή του Θρασύβουλου, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους.
Είναι ανεξήγητο το γιατί πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως να φταίει και ότι οι παίκτες είχαν στην ασφάλεια του σκορ που ήταν υπέρ τους. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Βέβαια δε θεωρώ ότι κάτσαμε μόνο εμείς, ανέβηκε πολύ κι ο Θρασύβουλος κι ήταν αρκετά καλός».

Πέτρος Ζουρούδης (παίκτης Λεβαδειακού): «Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι εμείς που έχουμε υψηλούς στόχους έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, κρατάμε τους τρεις βαθμούς για μας που είναι πολύ σημαντικοί για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα».


Βέροια - Ηλιούπολη 1-0

(37' Σαϊτιώτης)

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Βέροια, που επικράτησε 1-0 της Ηλιούπολης. Αντίθετα, ο "ήλιος" συμπλήρωσε 10 ήττες σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός από εδώ και στο εξής, αν θέλει να αποφύγει την διαδικασία των πλέι άουτ.

Βέροια (Γιώργος Κικερίδης): Συμεωνίδης, Καλί, Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καπίας, Καλογέρης, Οικονόμου, Καλτσάς.

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Λεοντίου, Ρουσάκης, Θάνος, Ουρόσεβιτς, Νιάρος, Κρητικός, Ηλιόπουλος, Στεφανίδης, Νικολόπουλος, Μπέριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)

Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου:

Γιώργος Κικερίδης (υπηρεσιακός προπονητής Βέροιας): «Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια που κάνανε όλη την εβδομάδα. Προσπαθήσαμε με ορθό τρόπο να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου. Κάναμε φάσεις και πετύχαμε γκολ. γνωρίζοντας ότι θα παίξει κλειστά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε από πλάγια, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Η Ηλιούπολη ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασε από το γήπεδό μας. Αφιερώνουμε τη νίκη στο νεογέννητο παιδί του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Λαναρή».

Αλέξης Αλεξίου (προπ. Ηλιούπολης): «Έγινε σκληρή μάχη. Όποιος έβαζε το γκολ, θα ήταν ο νικητής. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και σημείωσε το γκολ. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε επιθετικά, ρισκάραμε, κάναμε μια δυο ευκαιρίες και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Χρησιμοποιήσαμε κάποιους νέους παίκτες. Γενικά ήταν έναν ισορροπημένο ματς».

Παρέλαση προπονητών στη Βέροια

Στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας, βρέθηκαν οι προπονητές Μάκης Κατσαβάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Γιώργος Χατζάρας και Περικλής Αμανατίδης. Τα ονόματα των τριών πρώτων «παίζουν» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βασίλισσας», ενώ ο Αμανατίδης έκανε "σκάουτινγκ" ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αγροτικό και τη Βέροια.
__________________________________________________________________________________


Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Δευτέρα (7/2)

ΟΦΗ- Ιωνικός (18.00, ΕΤ3)
Εθνικός Αστέρας- Διαγόρας (19.00, CONNX)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 21 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    52
2. Παναιτωλικός    45
__________________________
3. Διαγόρας    41*
4. Λεβαδειακός    37
5. ΟΦΗ    36*
6. Τρίκαλα    33
__________________________
7. Δόξα Δράμας    31
8. Πανθρακικός    26
9. Εθνικός    26
10. Βέροια    25
11. Πιερικός    24
12. Ηλιούπολη    24
__________________________
13. Εθνικός Αστέρας    23*
14. Θρασύβουλος    23
15. Αγροτικός Αστέρας    23
16. Ιωνικός    19*
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    17
18. Καλλιθέα    12

* ΟΦΗ, Ιωνικός, Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας έχουν ένα ματς λιγότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου