Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Λεβαδειακός – Θρασύβουλος 2-2

* Στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στη Φυλή ο Λεβαδειακός έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (2-1).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ως την ευκαιρία να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και τονώσουν την ψυχολογία τους με μία νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο βλέπουν στη Φυλή την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα στα Τρίκαλα, αλλά θεωρούν ότι αυτή τη φορά θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο και θα ανασάνουν βαθμολογικά.
Η αθηναϊκή ομάδα ηττήθηκε δίκαια από τα Τρίκαλα, με τον Μάντζιο να παρουσιάζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια και να υπόσχεται καλύτερες εμφανίσεις. Οπως υποστήριξε, ο Θρασύβουλος δεν δικαιούται να παλεύει για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής. Η διοίκηση από την πλευρά της έκανε κινήσεις ενίσχυσης και πλέον οι επιλογές είναι περισσότερες.
Οι αμυντικοί Ζώνας (16 συμ./1), Βαλεριάνος (13 συμ.) θα επιστρέψουν από τιμωρία. Εκτός πλάνων λόγω καρτών βρίσκεται ο αμυντικός Τσιμικλής (1 συμ.) και λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Παπαθανασίου (5 συμ.) και ο μέσος Παπαζούδης (11 συμ./1).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Κωστάκης – Μίχος, Κακαράς, Ζώνας, Κολοτούρος – Σταμόγιαννος, Μουστόγιαννης, Φρίμπονγκ, Λανγκλέ, Κατσίκης – Ζαχαρόπουλος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τους βαθμούς που έχασε στο γήπεδό του και στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό θα προσπαθήσει να πάρει στη Φυλή η ομάδα της Λιβαδειάς. Οι «πράσινοι» έχουν αντίπαλο και την παράδοση, μετρούν αρκετές απουσίες, αλλά θεωρούν ότι έχουν τη δυνατότητα να φύγουν για δεύτερη φορά φέτος νικητές από το λεκανοπέδιο.
Ο Λεβαδειακός στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής παραχώρησε ισοπαλία στην ομάδα του Αγρινίου και διέκοψε το σερί που τον ήθελε να σημειώνει μόνο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς στο γήπεδό του. Οι Βοιωτοί έχουν κάθε λόγο να μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος, αφού κακώς τους ακυρώθηκε γκολ. Παρόλα αυτά με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι θα συμμετάσχουν σίγουρα στα πλέι οφ.
Ο τεχνικός Βασίλης Βούζας έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα σε όλες τις γραμμές και είναι αναγκασμένος να προχωρήσει εκ νέου σε αλλαγές. Ο μεσοεπιθετικός Μπάρκογλου (17 συμ./6) και οι αμυντικοί Ζαπρόπουλος (11 συμ.), Τριποτσέρης (19 συμ./1) είναι τραυματίες, ενώ δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών δεν έχουν ο αμυντικός Κόλτζος (16 συμ.) και ο μέσος Ταραλίδης (19 συμ./2).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Αλεξίου, Λισγάρας, Αλεξίου – Τάσιτς, Μπεγκόνια, Ναπολεόνι – Πόποβιτς, Ζουρούδης, Ντιμπαλά.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα ο Λεβαδειακός, αλλά με αρκετά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη και με λίγη τύχη μπορούν να πάρουν τουλάχιστον τον πόντο κόντρα σε μία ομάδα που μετρά πέντε βασικούς απόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου