Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 2-0

* Σε 13 ματς μεταξύ της Δόξας Δράμας και των Τρικάλων μόλις ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν θα δώσουν οι «μαυραετοί». Η εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα είναι κομβικής σημασίας για την είσοδο στα πλέι όφ, αφού αν καταφέρουν και επικρατήσουν θα αυξήσουν τη διαφορά από τους Θεσσαλούς στους τέσσερις πόντους.
Η ομάδα της Δράμας μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών γνώρισε την ήττα στην έδρα του Διαγόρα και παράλληλα έχασε την ευκαιρία να νιώσει πιο άνετα στην 6η θέση. Ο μέσος Γκονζάλες (15 συμ./1) έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο 45λεπτο από μία αδράνεια οι «ασπρόμαυροι» δέχτηκαν το γκολ.
Το θετικό για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Καρακώστας (16 συμ./3), ενώ από την αποστολή αποκλείστηκε για αγωνιστικούς λόγους ο επιθετικός Κάπελ (15 συμ./1).
Πιθανή σύνθεση (4-1-4-1): Τοπαλίδης – Χατζηζήσης, Πακάλτσης, Βέρτζος, Γελαδάρης – Λίμα – Μοσχάκης, Χλωρός, Ρούτσης, Χατζηπαντελίδης – Μαρκόφσκι.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Δυνατά στην υπόθεση διεκδίκησης της 6ης θέσης έχει μπει ο ΑΟΤ. Παρότι ο Λεβαδειακός τον φρέναρε πριν από δύο αγωνιστικές, η νίκη σε βάρος του Θρασύβουλου και η παράλληλη ήττα της Δόξας από τον Διαγόρα τον έβαλε ξανά στο παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση είναι μεγάλης σημασίας, αλλά ο Γιώργος Βαζάκας προσπάθησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του, τονίζόντας ότι δεν είναι και τελικός.
Ο Γρεβενιώτης προπονητής, πάντως, μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής υποστήριξε: «Σε τρεις αγωνιστικές θα έχουμε βγάλει από την εξάδα τον Λεβαδειακό»! Οι «κυανέρυθροι» αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 74’ λόγω της αποβολής του αμυντικού Μπουκουβάλα (18 συμ.), επέστρεψαν στις επιτυχίες και τόνωσαν το ηθικό τους.
Εκτός του αμυντικού Μπουκουβάλα που είναι τιμωρημένος, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τραυματία μέσο Τελκίνσκι (17 συμ./1). Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο χαφ Μανουσάκης (16 συμ./2).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τόλιος – Μπακομήτρος, Κόρμπος, Μπριλάκης, Χρήστου – Στεπάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Μίνγκας, Σαρακατσάνος – Ενόκ, Κοντογουλίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Αμφότεροι έχουν στόχο την έισοδο στην 6άδα και το ματς είναι κομβικής σημασίας. Ιδιαίτερες απουσίες δεν υπάρχουν και για τους δύο, οπότε μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι γηπεδούχοι, λόγω έδρας. Οι «μαυραετοί» εξάλλου παρουσιάζονται αρκετά σταθεροί και είναι αήττητοι στο γήπεδό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου