Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αναβολή στην υπόθεση δωροδοκίας


Αναβολή για τις 3/3 στην υπόθεση δωροδοκίας που καταγγέλθηκε πριν από τον αγώνα Τρίκαλα – Λεβαδειακός. Πλεξίδας, Παντελίδης και Πουρής δεν παραβρέθηκαν και εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους. Ο Β. Γκαγκάτσης εκπροσώπησε τον Κομπότη και ζήτησε να γίνει άμεσα η εκδίκαση.

 “Δεν μπορώ να με ξεφτιλίζουν άλλο”, τόνισε ο Κομπότης.

Ο Γιάννης Κομπότης εκπροσωπήθηκε από τον Β. Γκαγκάτση στη διαδικασία και βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της Football League. O Γκαγκάτσης ζήτησε να γίνει άμεσα η εκδίκαση, αφού όπως τόνισε το πρωτάθλημα βρίσκεται σε δύσκολη καμπή και η... σκιά της υπόθεσης σκεπάζει τόσο τον Κομπότη, όσο και τον Λεβαδειακό.

Ο ίδιος ο παράγοντας του Λεβαδειακού, ανέφερε ότι η υπόθεση σέρνεται έξι μήνες τώρα και πως δεν μπορεί να διασύρεται άλλο. Αναρωτήθηκε μάλιστα, πως γίνεται ο ίδιος που είναι κατηγορούμενος να ζητά να γίνει άμεσα η εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ οι καταγγέλλοντες να απουσιάζουν. “Δεν μπορώ να με ξεφτιλίζουν άλλο, έχω οικογένεια. Δεν μπορούν να με διασύρουν έτσι”.

Όσο για την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος των Τρικάλων κ. Πλέξίδας, εκπροσωπήθηκε από τον Α. Λίβα, αφού δεν μπορούσε να παραστεί, ενώ και ο τερματοφύλακας Χ. Πουρής που είχε καταγγείλει την απόπειρα χρηματισμού του, εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, αφού όπως τόνισε η πλευρά του παίκτη: “Ουδέποτε έφτασε κλήση. Από τις εφημερίδες μάθαμε ότι έπρεπε να είμαστε σήμερα εδώ”.

Θα πρέπει να πούμε, πάντως, ότι αυτό που ισχυρίστηκαν Πλέξούδας, Παντελίδης και Πουρής, ότι δηλαδή έμαθαν την κλήση τους από τις εφημερίδες, είναι μια πραγματικότητα. Διότι παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Α. Φάκος, στην δίωξή του ανέφερε ότι έπρεπε να κληθούν, η Football League στην κλήση της τη Δευτέρα κάλεσε μόνο τον Γ. Κομπότη και στη συνέχεια την Τετάρτη “πειθάρχησε” στις εντολές του Εισαγγελέας και κάλεσε τους τρεις προαναφερόμενους.

Ο πρόεδρος, πάντως, της Πειθαρχικής Επιτροπής, αναφορικά με την απουσία του προέδρου των Τρικάλων κ. Πλεξίδα τόνισε: “Όταν ένας κάνει μια μήνυση και αρνείται να εμφανιστεί στο δικαστήριο δεν είναι το καλύτερο για αυτόν. Αν το επαναλάβει μπορεί να βρεθεί κατηγορούμενος”.

Υπήρξε μάλιστα και ένα επεισόδιο του συνήγορου του κ. Πλεξίδα Α. Λίβα και ενός παρευρισκομένου, άγνωστης μέχρι στιγμής ταυτότητας...

Η υπόθεση πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί στις 3 Μαρτίου.

Πλεξίδας: "Την έχει χαμένη την υπόθεση ο Κομπότης"

Τη βεβαιότητά του πως ο Λεβαδειακός δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό, εξέφρασε ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας, με αφορμή την υπόθεση δωροδοκίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Πουρή.

Συγκεκριμένα, ο Β. Πλεξίδας δήλωσε:

«Εμένα προσωπικά σαν Πλεξίδα, με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα των Τρικάλων. Δεν το συζητάμε ότι θα έχει πρόβλημα ο Λεβαδειακός στα ποινικά δικαστήρια. Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στα γήπεδα. Ο Λεβαδειακός έχει κληθεί μέσω του κυρίου Κομπότη. Μάλλον ο ίδιος τα λέει αυτά για να διευκολύνει την ομάδα του. Την έχει χαμένη την υπόθεση ο κύριος Κομπότης. Δεν έχει καμία τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου