Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα


Ξεκίνησε την Πέμπτη (17/2) η διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Δευτέρα (21/2). Η αγρινιώτικη ΠΑΕ έκανε γνωστούς τους τρόπους με τους οποίους οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια, ενώ στο γήπεδο θα δώσουν το παρών και οπαδοί του ΠΑΣ, αφού η ηπειρώτικη ΠΑΕ θα παραλάβει 250 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

"Αρχισε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 3.00 μ.μ. στο γήπεδο Παναιτωλικού. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από το ΠΑΝcafe στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα εισιτήρια που θα διατεθούν είναι:

Μεγάλη Κερκίδα:
Θύρα 1: 700 εισιτήρια και 150 παιδικά – γυναικεία
Θύρα 2 (VIP): 100 εισιτήρια
Θύρα 3: 550 εισιτήρια και 150 παιδικά - γυναικεία.

Μικρή Κερκίδα:
Θύρα 6 και 7: 1.150 εισιτήρια και 210 για το άνω διάζωμα
Θύρα 5: 250 εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Θα διατεθούν 1.450 εισιτήρια ανταλλαγής για τα αντίστοιχα εισιτήρια διαρκείας. Θα δημιουργηθεί "νεκρή ζώνη" ανάμεσα (Θύρες 5 και 6) στους φιλάθλους των δύο ομάδων με 250 κενά καθίσματα.
Τονίζουμε ότι, για λόγους ασφαλείας, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν (ενήλικες ή παιδιά) να προσέλθει στις εισόδους του γηπέδου ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ".

Παναιτωλικός: Παροξυσμός...

Πραγματική μάχη για ένα μαγικό χαρτάκι του σούπερ ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι οπαδοί του Παναιτωλικού.
Το διπλό ανόδου στη Φυλή σε συνδυασμό με τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή έχουν προκαλέσει παροξυσμό στις τάξεις των "καναρινιών" και το sold out θεωρείται δεδομένο. Στα αγωνιστικά, το κλίμα είναι άριστο και μόνο ο Πασάς έχει χάσει έδαφος, λόγω ίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου