Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σε ρυθμούς ντέρμπι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Με απόλυτη προσήλωση -μακριά από τη χθεσινή εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ στην ΕΠΟ και ό,τι άλλο εξωαγωνιστικό - κορυφώνεται η προετοιμασία του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του σούπερ αγώνα της Δευτέρας στο Αγρίνιο.

 Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (17/2) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League τη Δευτέρα (21/2) με τον Παναιτωλικό.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης για τους παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ, ενώ το μεσημέρι η προετοιμασία συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Επόμενη προπόνηση για τους γιαννιώτες έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής (18/2).

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα παραλάβει 250 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο. Οι οπαδοί του ΠΑΣ θα φιλοξενηθούν στην θύρα 5 του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Η διαφορά ασφαλείας την οποία έχει χτίσει ο «Αγιαξ» τόσο από τον δεύτερο Παναιτωλικό όσο κυρίως από τον τρίτο ΟΦΗ είναι δεδομένη, όμως ο Στεφάν Ντεμόλ δεν εφησυχάζει. Οι παίκτες, εξάλλου, στις μεταξύ τους συζητήσεις τονίζουν το αυτονόητο: «Με νίκη ή μη ήττα η άνοδος είναι σίγουρη από τώρα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου