Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίνηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός 2-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μία περίεργη εβδομάδα διένυσαν οι Βοιωτοί, αφού ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επανέφερε στο προσκήνιο την υπόθεση δωροδοκίας στην οποία είχε εμπλακεί ο πρόεδρος Γιάννης Κομπότης τον Σεπτέμβριο παραμονές του αγώνα με τα Τρίκαλα. Οι «πράσινοι» θέλουν να μείνουν ανεπηρέαστοι και να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.
Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό ο Λεβαδειακός έφυγε νικητής από το γήπεδο της Φυλής, επικρατώντας δύσκολα του Θρασύβουλου. Στις 14 τελευταίες αγωνιστικές οι «πράσινοι» έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά και με όπλο την αγωνιστική τους κατάσταση θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός μάχης τη Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός Βασίλης Βούζας προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους αποκλειστικά στο αγωνιστικό μέρος
Ο Βούζας δεν μπορεί να υπολογίζει στον αμυντικό Σωτήρχο (9 συμ.) και τον μέσο Τάσιτς (18 συμ.) που είναι τιμωρημένοι. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Ζαπρόπουλος (11 συμ.), ο μεσοεπιθετικός Μπάρκογλου (19 συμ./2) και ο επιθετικός Πόποβιτς (18 συμ./5). Επιστρέφουν στη διάθεσή του ο μπακ Κόλτζος (16 συμ.) και ο χαφ Ταραλίδης (19 συμ./2).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Αλεξίου – Ταραλίδης, Λουτσιάνο – Ναπολεόνι, Κοιλιάρας, Ζουρούδης – Ντιμπαλά.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η νίκη των Τρικάλων σε βάρος του Θρασύβουλου έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των «μαυραετών». Η διαφορά από την 6η θέση αυξήθηκε στους πέντε πόντους και πλέον η Δόξα καλείται να πάρει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στη Λιβαδειά για να μείνει ζωντανή στη μάχη των μπαράζ ανόδου.
Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες. Τελευταία ήταν η πρώτη εντός έδρας από τα Τρίκαλα. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν, σκόραραν και μπήκαν εκείνοι στην εξάδα. Φυσικά, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, όμως η Δόξα για να καλύψει το χαμένο έδαφος θα πρέπει να φύγει τουλάχιστον με τον πόντο από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Το κακό για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 17 παίκτες. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Καρακώστας (16 συμ./3), Χατζηζήσης (18 συμ.), ο μέσος Χατζηπαντελίδης (19 συμ./3) και ο ασθενής χαφ Τσιμπλίδης (9 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Τοπαλίδης – Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Πακάλτσης – Λίμα, Μαραγκός, Ρούτσης – Χλωρός, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς είναι ντέρμπι. Οι Βοιωτοί είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους και το φαβορί για την επικράτηση, όμως εκτός πλάνων βρίσκονται οι βασικοί Τάσιτς, Μπάργκογλου, Πόποβιτς. Απουσίες έχουν και οι Δραμινοί, ενώ ποτέ δεν έχουν καταφέρει να φύγουν νικητές από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας (0-4-4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου